Back to Question Center
0

A Semalt szakértő az iThemes biztonsági bővítményekről szól

1 answers:

A weboldalak számos módon támadják a vírusok támadásait. A WordPress webhelyeket létrehozó felhasználók veszélyeztetik a megtámadást a korlátozott védelmi lehetőség miatt. Az iThemes biztonsága szerint több mint 30 ezer új webhely naponta csapódik ki - ηλεκτρονικα φαρμακεια λαρισα. Például egyes felhasználók gyenge jelszavakkal rendelkeznek, amelyeket a keyloggerek könnyen meghamisíthatnak.

A webhelyek biztonsága minden weboldal tulajdonosa számára alapvető fontosságú. Az ügyfelek és az olvasók szintén áldozatul lehetnek egy szokatlan weboldal építésének, ami rossz hírnévnek örvend. A biztonság növelése jobb befektetés, mint a biztonsági rés következményeinek kezelése. Az iThemes biztonsági tanácsadók a felhasználói hitelesítő adatok megerősítésére, valamint a gazdag funkciók funkcionalitásának bővítésére szolgálnak, amelyek ingyenes vagy prémium kiadásokként érkeznek.

Oliver King, a Semalt vezető szakértője itt bemutatja az iThemes biztonsági plugin könyvtárának áttekintését.

Az iThemes biztonság nyilvánvaló, mint a legjobb WordPress biztonsági plugin. Az iThemes több mint 30 olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy megvédje webhelyét a közös biztonsági fenyegetések ellen. Ennek lényeges eleme, hogy az iThemes biztonsági szolgáltatása az ügyfelek számára 5,7-ből 5-ből származik. Ez a plugin több mint 4 millió letöltést tartalmaz. Az iThemes biztonsági plugin működésének megmagyarázásához használhatjuk az ingyenes kiadási tervet, és bejelentkezhetünk a műszerfalra.

Az iThemes biztonsági beépülő modul telepítésekor több biztonsági lehetőséget is kaphat a webhelyén való felhasználáshoz. Az első lehetőség általában védi webhelyét a Brute Force Network Protection technikák használatával, hogy biztosítsa a webhelyet. Ez a felbukkanó gomb számos lehetőséget kínál, többek között:

A webhelyed biztonsági mentése

Ez a menü segítséget nyújt a weboldalának a jelenlegi állapotában történő biztonsági mentéséhez. A biztonsági mentés tartalmazhatja az egész webhelyet, az adatbázist, valamint a különböző típusú fájlokat, például médiafájlokat. Mindig bármikor visszatérhet ehhez a tartalékhoz, ha valami rosszul megy a webhely megerősítésében.

Fájlok frissítése

Ez a funkció automatizálja a wp-config.php és .htaccess fájlok frissítését.

Biztosítsa webhelyét

Ez a funkció lehetővé teszi az alapértelmezett beállításokat a weboldalon, amelyek különböznek a konfliktusos pluginektől és témáktól.

Segítsen nekünk javítani

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ithemes biztonságát, hogy gyűjtsön anonim adatokat az általuk használt elemekről az ithemes biztonsági plugin funkcióinak fejlesztése érdekében.

Kattints mindegyikre. Ha befejezte, automatikusan elviszi a műszerfalra.

Az irányítópult: A műszerfal számos védelmi funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek biztonságban maradni. Ezek magukban foglalják a Do not Lock saját magát, az induláshoz, a Biztonsági státuszt (amely lehet kiemelt fontosságú, közepes prioritású vagy alacsony prioritású).

Létezik a Beállítások, Speciális beállítások, Biztonsági mentések és Súgó menü.

Következtetések

Ez a biztonsági bővítmény olyan biztonsági intézkedés, amelyet sok webhelynek jól kell fejlesztenie. Fontos megjegyezni, hogy biztonsági másolatot készít a webhelyről, mielőtt kipróbálná néhány funkcióját. Ez azért van, mert az iThemes biztonsági bővítmény káros hatásokat okozhat egy webhelyen, például a weboldal különböző helyzetekre reagálva. A biztonsági bővítmények automatizálják a fejlett spamszűrők, valamint az IP-címek blokkoló funkcióit. Ennek eredményeként az iThemes biztonsági plugin lényeges szempont lehet a WordPress webhelyén.

November 29, 2017