Back to Question Center
0

A Semalt szakértő összpontosít a hivatásos spamről (nem csak), és hogyan blokkolja azt

1 answers:

A hivatkozó levélszemét olyan technika, amely során ismétlődő kéréseket kell tenni a hamis referrer URL-címek segítségével azokon a weboldalakon, amelyeken a spammerek hirdetni akarnak. Azok a weboldalak, amelyek közzéteszik hozzáférési naplójukat, beleértve a referrer statisztikákat, átirányítják Önt a spammer weboldalára, vagy véletlenül visszavonják a tartalmát. Linkjeit a Google, a Bing és a Yahoo gyorsan indexelik, amikor feltérképezik a hozzáférési naplót - casino en ligne offre de bienvenue. Ez előnyös a spammerek számára, mivel az ingyenes linkek javítják webhelyük rangsorolását a keresőmotorokban .

Egyes referencia-spammerek megjelennek a Google Analytics adataiban, például a darodar.com, a make-money-online.7makemoneyonline.com és a buttons-for.website.com webhelyen. Ha ellenőrizte a statisztikákat, látni fogja, hogy webhelye hamis forgalmat kap 100% -os visszafordulási arány mellett. A buttons-for-website.com és a make-money-online.7makemoneyonline.com összes látogató átlagos munkamenet-időtartama 00:00:00. Mivel a munkamenet időtartama és a visszafordulási arány a Google Analytics része, az ajánlások károsíthatják webhelye rangsorolását a Google keresési eredményeiben. Az alacsony munkamenet időtartama és a nagy visszafordulási arány azt jelenti, hogy a látogatók nem érdekelnek a tartalmad, és nem vesznek részt az Ön weboldalain.

Artem Abgarian, a Semalt legjobb szakértője osztja meg a Darodar és mások blokkolására vonatkozó iránymutatásokat

Különböző módokon lehet letiltani a beérkező leveleket a webhelyére, de a legegyszerűbb és legkedveltebb megoldás a CDN-k (pl. Incapsula.com és cloudflare.com) használata. Ennek a problémának két másik megoldása az, hogy blokkolja a .htaccess dokumentumból és a kiszolgáló konfigurációjából származó beterjesztést.

Block Darodar és mások a .htaccess fájlban:

A .htaccess fájlban könnyen letilthatja a beérkező leveleket..A következő kódot kell beilleszteni a sraffozási fájlba:

#Block látogatók a darodar.com-ból

RewriteEngine on

RewriteCond% {HTTP_REFERER} ^ http: // ([^.] + \.) * Darodar \ .com [NC]

RewriteRule (. *) Http://www.darodar.com [R = 301, L]

Hasonló kódok használhatók a buttons-for-website.com és a money-online.7makemoneyonline.com hivatkozási forgalmának leküzdésére.

Blokk az NGINX-en:

A weboldal konfigurációs fájljait szerkesztheti a darodar.com webhelyen az NGINX-on. A konfigurációs fájl az / etc / nginx / sites-available opcióban található. Ha meg akarja tiltani a darodar.com

blokkolását, akkor ezt a kódot használja:

(http_referer ~ * (darodar.com)) {vissza 301;}

Hasonló kódok használhatók a buttons-for-website.com és a 7makemoneyonline.com forgalmának blokkolására.

A Darodar és mások blokkolása az IIS kiszolgálón:

Ha Microsoft kiszolgálót használ, engedélyezni kell a rendszergazda engedélyét, mielőtt hozzáadná a szabályokat a rendszerhez. Webserver> rewrite> rule> az a szabály, amelyet hozzáadhat a blokkolók spamének blokkolásához.

Mi a teendő, ha bármilyen más ajánlott spamforrás van?

Biztonságos azt mondani, hogy sok ajánlási spammer van. Néhány közülük aktívabb az interneten, mint a többiek. A legjobb módja annak, hogy megszabaduljon tőlük minden nap a Google Analytics-jelentés megtekintésével. Ha gyanús tevékenységeket észlel, készítsen szűrőket, vagy blokkolja a beérkező leveleket a lehető leghamarabb. Számos weboldal elveszti keresőmotorjait az ajánlott spam miatt, ezért fontos, hogy letiltsa az összes webhelyet, amely hasonlít a darodar.com oldalra, biztosítva a webhely biztonságát és védelmét.

November 29, 2017