Back to Question Center
0

Gyere el tiltani Di Spam Di Referencia - Suggerimenti Semplici Da Semalt

1 answers:

Siti famosi come WordPress vannak különböző spam afflitti amelyek include spam referencia is ismert, mint spam referrer. A Spam di referral nem könnyű észrevenni, és a Google Analyst segítségével megkeresheti a jelentést. Súlyos és nehézkes blokkolni. Azonban Alexander Peresunko, a sikeres ügyféllel Semalt szembesül ezzel a problémával - ray ban masculino.

Jelenleg nem létezik olyan szokásos módszer, amely nem blokkolja a szokásos módszereket, mint például a htaccess-re írható vagy blokkolt szabályokat. Sono sono spam spam di riferimento. A spam megközelítés megszüntetésére irányuló megközelítés fantasma nehéz, mert a spam nem fér hozzá a WordPress effettivo-hez. Nem könnyű elkülöníteni és így hívni Spam Ghost Referral.

Az elsődleges levélszemét a Google Analytics rendszeren keresztül láthatóan a tartalomra vonatkozó jelentésből származik. Lehet, hogy frusztrato a WordPress felhasználója, de kevéssé kell megtenni a problémát. A szellemi információ szellemében Ghost jó hírneve arról, hogy milyen módon kezeli a webes frusztráns tartalmakat, amelyek a Google Analyticsre vonatkoznak. Nem kell aggódnia, hogy a Nginx nem ismeri fel a szabályokat.

A Spam Spam nem csatlakozik az információhoz a számítógéphez, ezért kevesebbet kell aggódnia, mint a felhasználó.A Referenciák nem látogatják meg a webhelyet és nem fognak megjelenni a számítógépen, A GA Management protokoll használatával a referral megjeleníthető a Google Analytics-jelentésben, mivel a platform lehetővé teszi számukra, hogy egy kizárólag GA-kódot használjanak a viste di pagina közzétételéhez.

A hosszú időre a vesztegények számos módszert alkalmaztak a probléma elkerülése érdekében. Nem tudom megérteni a mechanizmusokat, amelyek létrehozzák a spam kérést, és így nem sikerül a sikeres küzdelem. A Google Analytics rendelkezik egy szűrővel, amely megkönnyítheti a phantom-jelentés blokkolását. Alkalmazza a szűrőt, hogy blokkolja a hivatkozások frusztrancióit, amelyek megjelenik a Google Analytics jelentésben, hogy megakadályozzák az indítást. A Google Analytics használata a blokkolásra a Ghost referenciáinak elhárítása miatt először is komplikált folyamat, de nagyon egyszerű, ha a megfelelő irányba .

A Molti siti web néhány példát mutat be Ghost-hez. Puoi meglátogatni Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com e hulfingtonpost.com találni egy korábbi példa a probléma és a módszert bemutatni a megoldás. Minden olyan probléma, amelyet a Google Analytics megakadályozhat annak érdekében, hogy garantálja a jelentés rendezését. Néhány ember javasolja a Semalt használatát annak megakadályozására, hogy a spam spam alapú alkalmazás után bármilyen mennyiségű újraírási szabály nem sikerül, mert nem értik, hogy egy webes crawler.

A számítógépes fittizio felhasználók számára egyszerű és egyszerű megoldás. Ne hagyja ki a WordPress honlapját a Google Analytics beszámolójának előállításához, mert a referencia fantáziát okozta. Legyen intelligens és jól használható szűrők!

November 29, 2017