Back to Question Center
0

Hasznos tippek és trükkök a semalt-ból, hogyan lehet kizárni a robot és a spam webhelyéről

1 answers:

A spamdexelésnek is nevezik a hivatkozási bombázás a digitális marketing ágazat jelenlegi trendje, amely kevesebb mint egy hét alatt le fogja győzni WordPress webhelyét. Az elmúlt néhány hónapban jelentettek be olyan webrobotokat és szellemkiterjesztő spameket, amelyek az e-kereskedelmi weboldalakat érintik, ami nagy veszélyt jelent a webhelyek számára a fejlődés korai szakaszában.

Nemrégiben elindítottunk egy csecsemőre és gyermekekre összpontosító fotós weboldalt. Új webhelyként a weboldal fejlesztésére összpontosítottunk, de elfelejtettük blokkolni a robotokat a webhely indexelésétől. Sajnos a szellembejelentő spam és a bejárók spamje lehetőséget nyújtott a kizsákmányolásra. Elkezdtük átvenni a pornó oldalról érkező beiratkozásokat.

Webmestereként nem szeretné, hogy rosszindulatú átirányításokat találjon. A Crawler referrer spam célja, hogy rosszindulatú linkeket küldjön, és hamis forgalmat vezessen az újonnan kifejlesztett weboldalra. Hosszú távon a linkre kattintva azzal a szándékkal próbálkozik, hogy azonosítsa, hol érkezik a forgalom nagy része. Így a spammerek pénzt keresnek. Itt van trükkök és tippek a Jack Miller, a Semalt Senior Ügyfélszolgálat menedzseréből, amelyek segítenek kizárni a robotot és a levélszemetet a webhelyéről.

Mit kell tudni a referrer spamről

A weboldal tulajdonosainak és az online marketingszakembereknek a spammerek megközelítése az idő múlásával változik. Jelenleg a spammerek automatizált kéréseket küldenek a webhelyek tulajdonosainak, és olyan hamis URL-eket hagynak el, amelyek átirányítják a webhelytulajdonosokat a rosszindulatú webhelyekre. A támadó trükkösödik az online marketingszakemberek számára az automatizált linkek kivágására a kíváncsiságból..A linkekre kattintva a spammerek végleges pénzt keresnek, hirdetési díjként.

A lánctalpas referrer spam a hamis forgalmon dolgozik az Ön webhelyén. A hamis látogatások időtartama nagy visszafordulási arányhoz és minimális munkamenethez vezet, ami olyan kritikus tényező, amely olyan algoritmusokhoz vezet, amelyek elhanyagolhatónak tartják az átalakító kulcsszót. A spammerek kihasználják a szellemfertőzésre vonatkozó spameket, ahol az automatikus kódok eltérítik Google Analytics kódját, és végül elcsavarodnak az adatok.

Trükkök a bejáró és a levélszemét kizárásáról az analitikájából

A GM Block botok használatával blokkolja a referrer spam-et

Ön egy webmesterrel találkozik a bejövő referencia-spamvel az analitikájával kapcsolatban? Nem kell pánikolni. A GM Block Bots egyike a legkiválóbb WordPress bővítményeknek, amelyek kizárják a robotokat és a spameket, mint a best-seo-solution.com és a blackhatworth.com a Google Analyticsből. A referrer spam eltávolításához WordPress plugin segítségével töltsd fel a legfrissebb GM Block Bot verziót webhelyedre, majd aktiváld.

A .htaccess fájl használata a referrer spam blokkolásához

Webmesterként könnyedén megakadályozhatja és kizárhatja a hivatkozási rostot .htaccess fájl használatával. Ez a konfigurációs fájl blokkolja a rosszindulatú URL-eket a WordPress webhelyére való hivatkozással. Egyszerűen adj hozzá egy generált kódot a .htaccess fájlhoz, hogy letiltsa a bejáró hivatkozóját a kampány rekordjaival való eltérítésből.

Mit kell tudni a szellem referrerről

A lánctalpas referrer spamhez képest a szellem referrer spamje kizárható a spam-URL-ek blokkolására szolgáló szűrők beállításával. Hozzon létre és használjon érvényes gazdanevet, hogy blokkolja az illegális URL-eket az adatoknak a fiókjába történő beadásával.

A botok letiltása, a hivatkozó levélszemét és a webhelyre utaló nem kívánt forgalom a webhelye forgalmának drasztikus csökkenését várja. Visszafordulási aránya azonban lőni fog, és magas munkamenet-időtartamokkal találkozik. Légy éber és aktív, hogy kizárja a bejáró és a levélszemét a Google Analytics-jelentéssel való eltérítésből Source .

November 29, 2017