Back to Question Center
0

Hogyan lehet legyőzni a Dyre Banking trójai? A Semalt biztosítja a választ

1 answers:

A Dyre Banking trójai veszélyes adware-ként tartják számon, amelyek képeseka weboldalon található szavak közötti összekapcsolódást. Ezek a programok, amelyek általában nem kívánatosak, pozitív érzékelést kívánnak magukbanhitelességet és végső soron bevételt generál hirdetésekkel, például az inline szöveggel és a hirdetések egyéb formáival. A hirdetés személyre szabottazáltal, hogy szem előtt tartja a böngésző cookie-kat, azzal a céllal, hogy személyre szabottabb hirdetéseket jelenítsen meg.

A legtöbb esetben ez a hirdetési képesség képes a fertőzött rendszer megtámadásáratársítva magát a végrehajtható folyamatokkal vagy harmadik féltől származó programokkal. Sőt, azt állítják, hogy a számítógépek a legtöbb ember fertőzöttamikor a felhasználók a nyilvános hálózaton lévő linkekre kattintanak.

A Dyre Banking Trojan rendszerint telepíti a szükséges böngészőt a böngészőreolyan kérdéseket eredményez, mint az előugró ablakok, csökkentett számítógépes sebesség és a böngésző átirányítása.

Egyes esetekben a Dyre Banking trójai képesek a böngészés növeléséretapasztalat. De még fontosabb megjegyezni, hogy az előnyök kisebbek a rendszered kárára, mint amelletthirdetéseket telepít a böngésződre, összegyűjti az Ön személyes adatait. Mint ilyen, erősen ajánlott, hogy sietősen megszünteti DyreBanking trójai a rendszertől, hogy megvédjék az előre látható problémákat.

Ivan Konovalov, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,leírja az értékes tippeket, amelyek segítséget nyújtanak ennek a hirdetési adottságnak a kezeléséhez.

A Dyre Banking trójai által okozott veszélyek

1. Az internetes tevékenységeket potenciális fenyegetésekre bontja. A adware helyettesítia keresési eredményoldalakat rosszindulatú webhelyekkel, amelyeket veszélyes vírus ural.

2. Ez megváltoztatja a rendszer beállításait, és ezzel segít a hackerek távolrólellenőrizze a számítógépet..

3. Más káros fenyegetésekhez, például férgekhez, adware-khez, trójai programokhoz, kémprogramokhoz kapcsolódikami hátrányosan érinti a számítógép rendszerét.

4. Lassítja a rendszer teljesítményét, és végül összetörheti a rendszert.

Eljárás a Dyre Banking trójai megszüntetésére személyi számítógépről

Ezt a hirdetést eltávolíthatja akár automatikus eltávolítási módszerrel, akár manuálisanközbelépés. Ha nem tud számítógépkezelésben, javasoljuk, hogy fogadja el az automatikus eszközt.

A következő tippek segíthetnek a vírus manuális eltávolításában:

1. lépés : Nyomja meg a CTRL + Shift + ESC billentyűket egyidejűleg aa feladatkezelő indítása. Indítsa el a Dyre Banking trójaihoz kapcsolódó folyamatokat, és kattintson a Folyamatok lapra.

2. lépés : Keresse meg és szüntesse meg amappák alatt.

% AppData% \\

% Temp% \\

% Programfájlok% \\

% AllUsersProfile% \\

% LOCALAPPDATA% \\

3. lépés : Kattintson az R billentyűk + Windows és írja be a "regedit" szót a Run mezőbemajd a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő indításához nyomja meg az OK gombot.

4. lépés : A vírussal kapcsolatos eltávolítások eltávolítása a hirdetési adattal fertőzött böngészőkből.

Hogyan védi a számítógépet a kártékony programoktól

A webfelhasználóknak lelkesnek kell lenniük, amikor szoftvereket töltenek le az internetről, és mikorkülönböző weboldalak megtekintése. Biztosítania kell, hogy minden letöltés jó hírű webhelyről érkezzen. Ebben a tekintetben azt tanácsoljuk, hogy legyen egyerős eltávolító eszköz a rendszeren, hogy megóvja a számítógépet a potenciális veszélyektől Source .

November 28, 2017