Back to Question Center
0

Hogyan lehet letiltani a hivatkozó spameket a WordPress Plugin - Semalt tanács

1 answers:

A Referrer spam a Google Analytics-fiókját hamis információkkal szennyezi, és alacsony színvonalú forgalmat használ az internetes tartalmak reklámozásához. Ha Google Analytics-fiókja sok nézetet jelenít meg, akkor valószínű, hogy webhelye hamis forgalmat kapott. A spammerek különböző technikákat használnak bevételszerzésre, és ha rákattint a referrer spam-linkekre, akkor a keresőmotor eredményei javulnak. Még akkor is, ha nem kattintanak a linkjeikre, felborítják Google Analytics jelentéseiket, és nem tudják megosztani a szennyezett jelentéseket bárkinek a vállalkozásában. Szerencsére néhány WordPress-bővítményt úgy terveztek meg, hogy letiltja a referrer spam-et a Google Analytics adatainak befolyásolásában és a webhely elérésében.

Oliver King, a Semalt ügyfelek siker menedzsere itt néhány lenyűgöző kérdést nyújt e tekintetben.

Hogyan lehet elkezdeni?

Ha soha nem használta a Google Analytics szolgáltatást a webhelyén, akkor ez egy remek eszköz a kezdetekhez. A Google Analytics segítségével megtekintheti, hogyan hatnak a felhasználók a weboldalakkal. Azt is láthatja, hogy mely cikkek több forgalmat kapnak, mint a többiek. Lehetőség van nyomon követni a linkeken található kattintásokat és futtatni a split teszteket. Mindenki azt akarja, hogy a webhelye észrevehető legyen az interneten, de a referrer spammerek előnyösek a SEO technikáinkon, sok hamis nézetet küldve webhelyeinkre. Emellett több száz és több ezer szkriptet és kódot is beillesztenek, hogy károsítsák webhelyünk rangját az interneten. URL-jeik megjelennek a Google Analytics szolgáltatásban, és havonta számtalan webhelyet érintenek.

Miért kell aggódnia a referrer spam miatt?

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a hivatkozó spam ártalmatlan és biztonságos, hacsak valaki rákattint a linkekre, de ez nem így van. Még ha nem is rákattint a linkekre, a hivatkozó spam hatással van a Google Analytics-jelentésekre. A kis- és közepes méretű vállalkozások számára a referrer spam nagy veszélyt jelenthet, hiszen időnként tönkreteheti webhelyét. Ha valamit értékesítesz webhelyeden, akkor a referrer spam miatt nem célozhat meg a kívánt ügyfeleket.

A WordPressbe ágyazott spamek blokkolása pluginekkel

Néhány WordPress plugin segít megőrizni a referrer spam mennyiségét. A legizgalmasabb dolog az, hogy szinte mindegyik plugin szabad és gyorsan telepíthető. Mi nem vagyunk felelősek a káros hatásokért, és nem nyújtunk fizetés nélküli támogatást vagy utasításokat, ezért minden WordPress plugin telepítése előtt mindig mentse a fájljait.

SpamReferrerBlock

Ez egy ingyenes plugin, amely híres a szerző által fenntartott, automatikusan frissített feketelista használatáról. A telepítés után a plugin könnyen konfigurálható, és kényelmesen hozzá lehet adni a webhelyéhez.

Alternatív plug-inek

Néhány héttel ezelőtt bevezetésre került néhány új plugin, mint a Referrer Spam Blocker és a Block Referral Spam, de ezek a bővítmények nem kaptak kielégítő megjegyzéseket a kritikusoktól, ezért nem lehet őket megfelelően megítélni.

Kérjük, tájékoztassák arról, hogy a WordPress bővítmények nem tudják megakadályozni a szellemeket a 4masters.org, webmaster-traffic.com, darodar.com és co.lumb.co. Javasoljuk, hogy szűrje le a referrer spam-eket a Google Analytics-fiókban, hogy megakadályozza a webhely hamis hivatkozói látogatásokat Source .

November 29, 2017