Back to Question Center
0

Kezeljük a rosszindulatú spameket - Gyakorlat Semaltról

1 answers:

A botoknak nincs a legjobb eredményük. Gyorsak és túlszárnyalják a számátemberi látogatók egy weboldalon. Michael Brown, az ügyfelek siker menedzsere Semalt ,figyelmeztet arra, hogy a botok könnyűnek találják a sérülékeny helyszíneket azzal a szándékkal, hogy támadják őket,zavart a közlekedési jelentési rendszerekben. A rosszindulatú áttételek beáramlása komoly problémává vált, és a Google trendjei jelzikhogy a probléma exponenciálisan emelkedik.

A Googlebot jó bot

A bot fő célja a feladatok automatizálása és a látogatónak álcázása. Megrepednekforráskódokat, adatokat gyűjtenek, és végrehajtják a funkciókat válaszul, amit megtalálnak. Bármennyire ez rosszindulatúnak tűnik, nem mindenrossz. A Google bot ismerté teszi jelenlétét a felhasználók számára, és segíti a SERP weboldalak várólistáját. Egyes botok kihasználják ezt és működnekhamis ügynökök húrja, ami úgy néz ki, mintha ezekből a botokból származna.

Rossz botok és ajánlott spam

A rossz botok plágírozzák a weboldal tartalmát, ellopják a felhasználói információkat, a jogi csalásokra kattintanakhirdetések és a Google Analytics által létrehozott rendetlenségi jelentések. A listán szereplő utolsó elem számos következménnyel jár a weboldal számára. Ennek eredményeaz ajánlott spam különböző rosszindulatú alkalmazásokból. Például torzítják a forgalom adatait az általuk létrehozott inflációtól, trükktőlhogy a felhasználók meglátogathassák a Google Analytics jelentésekben megjelenő webhelyeket, amelyek lehetővé teszik számukra a linkek létrehozását. Mivel jönnek elrejtvelegitim forgalom, elrejthetik a hivatkozókat.

A referenciameghirdetések 100% -os visszafordulási arányt tartalmaznak, és korlátozzák az oldalra mutató időtartamokat, amelyek hajlamosak ferdére állítania jelentésekre vonatkozó adatok. Következésképpen e jelentések végterméke többnyire érvénytelen. Az évek során a botok kifinomultabbá váltak..

Botnetek

A hackerek a botneteket összetett támadások végrehajtására használják. A botnet egy robothálózatamelyek megnehezítik az IP-k nyomon követését és feketelistazását. Nehéz megvédeni a weboldalt, ha az elosztott szolgáltatásmegtagadást használja.Amikor az egyik leemel vagy blokkolja az egyiket, több más is megmarad a helyén.

Ghost Referrals

A legtöbb webhely jelenleg a Google Analytics kódja keményen kódolt. referrala botok lehúzhatják az egyedi UA kódot a forráskódból, és felhasználhatják a webhely nyomon követésére. Ettől kezdve lehetővé válik az információ elküldésea GA-hez, anélkül, hogy meg kellene látogatnia. Kihasználják a Google Analytics mérési protokollját, amely nem diszkriminál minden adatothozzá.

Ghost Referral Spam megállítása

A felhasználók figyelmen kívül hagyhatják a szellemeket, és visszaállíthatják a forgalomban használt adatok integritásátjelentéseket. A Gazdanév-szűrő ennek egyik módja, mivel biztosítja, hogy csak az érvényes webhelyekről származó információkat veszi figyelembe. Ilyenekkelegy intézkedés a helyén, az összes szellem áttétel, nem haladja meg az analitikus jelentést. Ez nem állandó megoldás, mivel a hackerek megkapjákaz ellenintézkedések bevezetése.

Normál referral spam letiltása

A legtöbb esetben a weboldalak weboldalakat jelentenek az automatikus robotok által a webhelyükön. Ezek többekszabályozható a spam letiltásának hagyományos módszereivel. Ha valaki a Google Analytics használatát választja, akkor a folyamat hosszú és kimerítő lehet. egyAz automatikus blokkoló program a Sucuri Website Firewall, melynek segítségével a felhasználó preferenciájával egyedi szabályok is választhatók.

Következtetés

A 21. század felvetette a réteges biztonság kérdését. Néha bosszantóhogy foglalkoznia kell a spamekkel. Azonban az embereknek meg kell kezdeniük a megszokást, hogy intézkedéseket hozzanak annak biztosítása érdekében, hogy minden adataikat megvédjék Source .

November 28, 2017