Back to Question Center
0

Nataliya, The Semalt szakértő, bemutatja a Basic SEO gyakorlatokat

1 answers:

A SEO az internetes marketing lényeges eleme, és egyre nagyobb és bonyolultabbá válik minden nap. Senki nem állíthatja, hogy mindent tud a SEO-ról, ezért ne aggódjon, ha keveset tud róla, ha csak kezdesz. Egy biztos azonban, hogy minél jobb Ön optimalizálja a webhelyét, annál jobb esélye van a keresőmotorok magas rangsorolására, és annál nagyobb az üzleti online jelenlétének előnyei. Tehát mi a legalapvetőbb SEO gyakorlatok?

Nataliya, Semalt A SEO szakember elmagyarázza, hogy a meta címkék leírják az oldalakat a keresőknek. A lehető legjobb kulcsszavakkal és leírással kell rendelkezniük. Leíró és optimalizált metacímkék nem csak a webhely keresőmotor eredményoldalain (SERP-k) vannak felsorolva, hanem megkönnyítik, hogy emlékezzenek régebbi webhelyeire. Ugyanakkor jó megjegyezni, hogy a keresőmotorok, mint a Google, nem használnak metacímkét az indexeléshez. Írja meg a legjobb metatageket az emberek számára, és ne a keresőmotorok számára. Hozzon létre olyan címkéket, amelyeket az olvasók kattannak, mert a kereséshez kapcsolódik.

"A tartalom király." Valószínűleg hallottad ezt a híres SEO-szel kapcsolatos kifejezést. Ez az egyik legrövidebb irányzat a nagyszerű tartalom létrehozására a közönség számára. Az embereknek és a keresőmotoroknak szóló nagyszerű tartalomnak kiváló minőségűnek és egyedülállónak kell lennie. Ez vonzza más webhelyeket, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel, ezért számos hátrafelé irányuló lehetőséget kínálva Önnek.

Adja meg az olvasóit pontos, világos és pontos módon. Nincs semmi, ami megakadályozza, hogy a webhelyükre áramlassanak, és a barátaikra hivatkozzanak..Ha termékeket vagy szolgáltatásokat árul, akkor annyi embert szerezhet a webhelyén, amely döntő közbenső cél. Ha webhelye mindig tartalmas a tartalomban, akkor ez a cél soha nem lesz az egyik legsürgetőbb probléma. A tartalom létrehozásakor használja a kulcsszavakat. Terjessze a kulcsszavakat címek, fejléc-címkék, horgonyok és egyéb részekhez az írás során.

Több erőfeszítést fordíthatsz arra, hogy megtudd, hogyan lehet jó minőségűeket létrehozni, és mindenképpen feltétlenül meg fogod venni ezeket az erőfeszítéseket.

.htaccess beállítását megfelelően kell beállítani. Megteheti magának a beállítást, vagy szakembert tehet meg. Miután eldöntötte, hogy milyen módon szeretné az URL-t, tartsa be ezt a formátumot. Csak www- vagy nem www-URL-címeket vehet igénybe, hogy a Google ne jelenítse meg az oldalakat másolatként. Abban az esetben, ha mindkét URL-formátumod van, a Google nem bünteti Önt, de átirányítást kell biztosítania a www URL-ekről a nem www-URL-ekre (ami könnyen elvégezhető). Kereshet valami olyat, mint a "kérések átirányítása nem www-URL-ekhez", és megtanul mindent, amire szükséged van.

Megfelelően be kell állítania a robots.txt fájlt. Meglepő lehet, ha hallja, hogy ez a kis szövegfájl okozhatja webhelyének bukását. A robots.txt fájl útmutatást nyújt a Google robotja és egyéb robotjai számára azokon az oldalakon, amelyeket nem kíván "bejárni". Ha nem szeretné, hogy a keresőmotorok felsorolhassák a képeket, a robots.txt fájllal blokkolja őket. Nyilvánvalóan nem szeretnél hibát okozni a robots.txt fájl konfigurálásakor. Egy egyszerű hiba blokkolhatja a legfontosabb weboldalt, és megakadályozhatja a hálót.

Ezek a legfontosabb SEO gyakorlatok, és mindegyikük helyszíni SEO gyakorlatoknak minősül, és vannak más off-site gyakorlatok is, mint a promóció és az építés backlinks . Általában kezdődik a helyszíni SEO és később a helyszínen kívüli gyakorlatokra építve, hogy teljesen optimalizált weboldalt készítsen Source .

November 29, 2017