Back to Question Center
0

Ne túlságosan optimalizálja webhelyét - Gyakorlat Semaltról

1 answers:

Oliver King, a Ügyfél Menedzser Semalt azt állítja, hogy az optimalizálás túl sok SEO trükköt alkalmaz, amelyek végül megsemmisítik a site rangsorolási képességét. A keresőmotor-optimalizálás (SEO) befolyásolja webhelye láthatóságát a keresőmotor eredményeiben , de az optimalizálás nem vezethet szerves forgalmat weboldalain. Itt van minden, amit tudnia kell a túlzott optimalizálásról.

1 - istick tc 40w explode. Kulcsszavakban gazdag horgony szöveg a belső hivatkozásokhoz:

A belső összeköttetés jó, de a kulcsszavakban gazdag horgonyszöveg használata nem hasznos az Ön weboldalán. Ne feledje, hogy a cél URL és a horgony URL-jét használó horgony rossz a webhelyén. Ha úgy gondolod, hogy az ilyen hivatkozások hasznosak lehetnek, akkor ne felejtsük el, hogy a túlzott optimalizálásról beszélünk. Az URL-eknek megfelelő alkalmi horgonyok hozzájárulnak a pozitív SEO-hez. Ha azonban újra és újra megismételed a folyamatot, akkor túl vagyunk optimizálva a webhelyedet, ami rettenetes a keresőmotor eredményei miatt.

2. Irreleváns kulcsszavak

A releváns kulcsszavak használatával ne vezesse forgalomba webhelyét. Vannak olyan esetek, amikor a webmesterek felnőtteknek szóló kulcsszavakat helyeztek el a cikkekbe, hogy keresőmotor forgalmat szerezzenek, de bármely felnőtt tartalmú webhely hosszú távon nem élhet túl. Ez csak egy példa a túlzott optimalizálásra; soha ne használjon nem releváns kulcsszavakat, és ne írjon minőségi cikkeket bármi áron. Ahogy a Google és a Yahoo indexeli az Ön weboldalát, az összes olyan elsődleges kulcsszót fogja figyelembe venni, amelyet a bejegyzéseidben használ. Ha irreleváns kulcsszavakat használ, a keresőmotorok soha nem fogják növelni webhelye rangsorolását..

3. Mutass rá a belső és a külső kapcsolatokra:

Meg lehet említeni, hogy az erős linkek mindig mély belső és külső oldalra mutatnak. Leggyakrabban a webmesterek és a bloggerek irreleváns linkeket használnak, és megpróbálják irányítani a forgalmat a honlapokra vagy a legfelső szintű navigációs oldalakra. Az ilyen webhelyek esetében a honlap linkjeinek aránya mindig magasabb az átlagosnál. Így minőségi linkeket kell létrehoznia, biztosítva, hogy az Ön összes cikkét megfelelően indexeljék a keresőmotor eredményei között.

4. A H1 használata különböző oldalakon:

Soha ne használja a H1-et a webhelyének főoldalán. Sajnos, különböző bloggerek úgy vélik, hogy a fehér kalapos SEO sok címkét használ, de ez nem igaz. Ha egyetlen cikkben több mint egy H1 taget használsz, túlságosan optimalizálod.

5. Linkek mérgező weboldalakra:

Az a weboldal, amelyhez kapcsolódni fog, alapvető fontosságú és nem mérgező. Különböző webmesterek és bloggerek nem ismerik a linkek veszélyét. Továbbra is összekapcsolják cikküket a rosszindulatú oldalakra és a gyenge DA webhelyekre. Ha a webhelyet mérgező weboldalakhoz kapcsolja, az esélye az, hogy megkapja a fekete kalap SEO következményeit.

6. Kulcsszóval töltött következtetés:

A cikkek láblécének mentesnek kell lennie sok kulcsszótól. A lábléc túlzott optimalizálása egy fekete kalapú SEO gyakorlat, ezért ebben a részben csak két kulcsszót használjon. A bizonyítékok azt mutatják, hogy a Google és a Yahoo lekicsinyítik a láblécek linkjeit, és büntetik a weboldalakat kulcsszó töltelékkel.

Következtetés:

A túlzott optimalizálással kapcsolatban számos különböző probléma merül fel. Ha sokkal inkább a technikai SEO-ra összpontosít, és nagyszámú kulcsszót próbál használni, akkor a keresőmotorok megtilthatják webhelyét egy életen át. A tökéletes SEO gyakorlatokkal rendelkező weboldal létrehozása az egyetlen módja a sikernek.

November 29, 2017