Back to Question Center
0

Semalt: 3 technika, hogy blokkolja a hivatkozó spameket a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

A Darodar olyan vállalat, amely a fekete kalapos SEO technikákra összpontosít. Ez a vállalat több domainet használ, webhelyének marketingjét, és hamis forgalmat küld a webhelyek számára. Sőt, trükkökkel küzd a Google Analytics-fiókokban, és felhasználta az ajánlott levélszemét módszereket, hogy forgalmat küldjenek az ügyfelek webhelyeire. Az elmúlt évek során a Darodar számos módszert alkalmazott az e-kereskedelmi webhelyek forgalmának elküldésére. A webmesterek vagy a bloggerek, akik felvették ezt a cég szakértőit, észrevettek történelmi és valós idejű referral látogatásokat a domainből. A látogatások többsége törvényesnek tűnik, és úgy fogja érezni, hogy valaki meglátogatta webhelyét néhány alkalommal.

Ha figyeled a Google Analytics-fiókod adatait, látni fogod, hogy a hamis forgalom a beérkezésből származik, és a visszafordulási arány 100%. A Darodar a felhasználókat a webhely látogatásába és szolgáltatásainak megvásárlásába tréfálja. A hivatkozó levélszemét megsemmisítheti webhelye rangsorolását és a Google Analytics szolgáltatást, de nehéz megérteni, hogy mi történik a webhelyével. A hamis ajánlásokból származó látogatások hatással lesznek a Google Analytics jelentéseire. Például, a hamis hivatkozások úgy tűnik, hogy leszállnak a weboldalakra, és azonnal hagyják el ugyanazokat az oldalakat; így a visszafordulási arány 100%. Ha az ajánlott spammerek célozzák webhelyét, akkor soha nem azonosíthatja a webhely pontos visszafordulási arányát addig, amíg az összes forgalom kiszűrése nem történt meg.

Az alábbiakban néhány kényszerítő módszert találtam Oliver King-ből, a Semalt csúcs szakértőjétől, hogy sikerrel zárhassák a szellembefűzéseket .

Technika #1: Kampányforrás szűrők

A kampányforrás-szűrők a Google Analytics-fiókban lévő referrerforgalom megszüntetésére vagy blokkolására szolgálnak.

a. Menjen a Google Analytics profiljába, és kattintson a Szűrők lehetőségre a Nézetek rész bal oldalán.

b. Kattintson az Új szűrő hozzáadása lehetőségre, és hozzon létre új szűrőket. Itt kell hozzáadnia a Vc.ru-t, vagy bármit, amit a szűrő nevére emlékezhet.

c. Válassza az Egyedi szűrő opciót, és menjen a Kampányforráshoz..Itt kattints a Filter Pattern (Szűrési minta) gombra, és add meg a darodar domain nevet, mielőtt elmented a beállításokat.

Ha egy adott szűrőhöz különböző tartományokat szeretne hozzáadni, akkor a szűrőmintákat hasonlítsa a domain névvel, mint például az abc.com és az abc \ .com.

Technika #2: A kampány hivatkozási útvonal szűrő

A kampány átirányító szűrőit egyetlen weboldal megszüntetésére vagy blokkolására használják.

a. Nyissa meg a Google Analytics-profilt, és keresse fel az Adminisztrációs lapot.

b. Kattintson az Új szűrő hozzáadása lehetőségre, és hozzon létre új kizáró szűrőket.

c. Helyezze be a Vc.ru vagy más hasonló nevet az elsődleges szűrő neveként, és válassza az Egyedi szűrőt.

d. A Szűrő mezőben válassza ki a Campaign Referral lehetőséget, és adja hozzá a hivatkozási URL-ekből a permalinket. Az ablak bezárása előtt kattintson a Mentés gombra.

Technika #3: Nyelv beállítások Szűrők

Néha a referrer spam jelenik meg a nyelvi beállításokban kulcsszavak, keresési kifejezések és kifejezések formájában. A nyelvbeállító szűrők segítenek blokkolni a nyelvi spameket a Google Analytics-fiókjában.

a. Jelentkezzen be a Google Analytics-profilba, majd kattintson a Szűrő opcióra és az Új szűrő hozzáadása elemre.

b. A következő lépésben válassza ki a Kizárás szűrőt, majd a Nyelv beállításait. Adja hozzá a szűrési mintát ebben a szakaszban, például a \ s [^ s] * \ s | {16,} | \. | és ellenőrizze a szűrőt a beállítások elmentése előtt Source .

November 29, 2017