Back to Question Center
0

Semalt: A Darodar And Social-Buttons.com-ról tudnivalók

1 answers:

A tiszta és pontos adatok megszerzése a tolmácsolási teret illetően többet mond az e-kereskedelmi weboldalak kezelésére vonatkozó készségeiről. A megfelelő áttételi mutatók használata az online fejlődés méréséhez rendkívül fontos az online és digitális marketing esetében . Azonban lehet, hogy egy kicsit hektikus a saját weboldal által érintett darodar.com és social-buttons.com referral spam.

Michael Brown, a Semalt Customer Success Manager elmagyarázza, hogy a darodar.com által érintett webhelyek és más rosszindulatú fenyegetések általában nagy visszafordulási arányt mutatnak, a 100% -os küszöb mellett. rangsorolja a weboldalakat alacsony. Ha a Google Analytics adatait a social-buttons.com és a darodar.com által elhúzódó döntések meghozatala végérvényesen leépíti. Egyszerű szavakkal, a nagy visszafordulási arányokkal rendelkező oldalak azt eredményezik, hogy az átlagos munkamenet időtartama nulla.

Darodar.com: Mi az?

A kíváncsiságtól függetlenül a marketing tanácsadók és a weboldal tulajdonosai végzik el a Google keresést, hogy megértsék, honnan származik a legtöbb forgalom. Igaz értelemben az eredmények azt mutatják, hogy egy weboldal neve, amely tükrözi az átirányítási forgalmat, nem számolható el a Google Analytics szolgáltatásban. Az elmúlt néhány hónapban egy nem létező webhely, a Darodar.com néven ismert, a Google Analytics jelentésben rezonálódott. Más szóval, a Darodar.com egy referral spam, amelyet az online webhely látogatásaiból készítettek.

A Google Analytics adatai megértése

Darodar.com: mi ez? Ez a digitális marketing iparban keringő kérdés. A social-buttons.com néven is ismert, a darodar.com arra törekszik, hogy elhúzza a GA-jelentéseket és adatokat azáltal, hogy nem kívánt és hamis forgalmat vezet a webhelyén. Marketingtulajdonosként nem szeretnél döntéseket hozni a GA-jelentések függvényében.

A számok nem hazudnak. Ha webhelyének visszafordulási aránya meghaladja a 70% -ot, meg kell ismételnie a kampány stratégiáit. Ha webhelye a nullázott munkamenet időtartama mellett van, akkor a forgalmának nagy része robbanóanyagokból, nem kívánt forgalomból és ajánlott spamből származik, például a social-buttons.com címen. Ez magyarázza annak okait, hogy miért konvertálja a kulcsszavakat az algoritmusok között alacsony szinten.

Miért ne kattints a webhelyedre küldött furcsa linkekre

A weboldal üzemeltetése magas szintű éberséget igényel. Ha egy lapot megnyomva vagy egy rosszindulatú linkre kattintasz, amelyet a spammerek küldnek Önnek, akkor sebezhetővé válik a hackerek ellen. A hackerek elvárják, hogy ellenőrizze webhelye személyazonosságát, és írja be a címüket a Google Analytics szolgáltatásban. A kalózok azt remélik, hogy rákattint a "Tab megnyomásával keresni" ikonra a GA-n megjelenítve.

Az a pillanat, amikor beleragadt a trükkök közé, és megnyomja a tab gombot, átkerül egy másik rosszindulatú weboldalra, ahol a hackerek könnyen hozzáférhetnek az online hitelesítő adataival.

Szóval mi a Darodar.com? Miért létezik? A Social-buttons.com és a Darodar.com a spamszolgáltatók által használt referrál spam, hogy betekintést kérjenek. Miután rákattintott az Önnek küldött rosszindulatú linkre, a spammerek fizetni fognak erre. A hamis hivatkozási linkek létrehozásának lényege, hogy a látogatókat és a weboldal tulajdonosát manőverrel kattinthatják, és viszonzásul pénzt kereshetnek Source .

November 29, 2017