Back to Question Center
0

Semalt: A fő különbség az Alt szöveg és kép címe között

1 answers:

Jelenleg a képek a weboldalak hasznos elemévé válnak. A WordPress számos lehetőséget kínál a képek webes tartalmakhoz való hozzáadására, és szinte minden internetes kiadó perceken belül képes rá. Fontos azonban, hogy időt töltsön a kép "Melléklet részletei" kitöltésekor. Pontosabban használja a képek Alt Text és Cím címkéinek lehető legjobb használatát. Jason Adler, a Ügyfél Menedzser Semalt emlékeztet arra, hogy ez a két attribútum meghatározza a kép kommunikációs értékét és rangsorolását a SERP-eken. Emellett javítják a felhasználói elköteleződést, és így segítenek jó hírnevet teremteni az Ön webhelyén.

Mi az a kép Alt Text és kép címe a WordPress-ben?

Alt szöveg vagy alternatív szöveg hozzáadásra kerül a kép részleteire, hogy helyőrzőként működjön abban az esetben, ha a kép hosszú időt igényel a betöltéshez vagy egyáltalán nem töltődik be. Ahelyett, hogy a látogató nem lát semmit (ami rossz felhasználói élményt okozhat), látják a kép leírását - az Alt Textet.

Az Alt Text nemcsak a felhasználók, hanem a keresőmotorok számára készült. Ha egy keresőmotor, mint a Google, webhelyek feltérképezésére szolgál, nem tudja elolvasni a képeket, de elolvashatja a kép Alt szövegét. Ha ez a címke optimalizálva van, akkor a keresőmotor jobb képet ad a képnek és így a webhelynek a keresési eredmények között.

A kép címe sok jót tesz a webhelyére is. Ha az egérmutatót egy kép fölé helyezi, előfordulhat, hogy megjelenik egy bizonyos leíró szöveg. Ez a kép címe, és jobb képet nyújt a képről..Ennél is fontosabb, hogy a cím segítséget nyújt a látássérülteknek a kép megértéséhez. Általában ezek a látogatók a képernyőn olvasható szoftvereket használnak weboldalak tartalmának olvasásához. Amikor a szoftver eléri a kép helyét, a felhasználó elolvassa a kép címét. Ha semmilyen címet nem adtak meg, a képernyőolvasó nem tér vissza semmihez, és az elolvasható tartalom következő részéhez lép.

Kép hozzáadása Alt Text képhez WordPress-ban

Két módon vehet fel Alt Text szöveget a képekre. Lehetősége van a szöveg feltöltésére a WordPress által biztosított beépített médiatöltővel történő feltöltéskor. A másik módszer magában foglalja a médiakönyvtár megnyitását, a kép megtalálását, és a kép alatti Szerkesztés linkre kattintva.

Képcím hozzáadása WordPress-ban

Fontos megjegyezni, hogy a WordPress-ben szereplő "képcím" kifejezés két különböző dolgot jelenthet. Amikor feltölt egy képet a WordPress médiatöltőjével, megjelenik egy cím mező. A mezőbe beírt szöveg címe, de a WordPress médiakönyvtár használja a könyvtárban található képek és egyéb médiafájlok listájának megjelenítéséhez. Ez azonban nem a cím, amelyet a látogatók láthatnak, amikor az egérmutató a képen nyugszik .

A következőképpen adhatod hozzá a kép címét, amire a felhasználóknak szüksége lehet:

Ha a vizuális szerkesztést használja, kattintson a képre, majd a szerkesztés gombra. A megjelenő felbukkanó képernyőn kattintson a Speciális beállítások elemre, és megadja a lehetőséget, hogy hozzáadja a cím attribútumot.

Ha HTML-kódot írhatsz, használd a Szövegszerkesztőt a cím attribútum hozzáadásához.

Mind a kép, mind az Alt Text és a cím fontos a webhely számára. Használja őket a képek és az egész webhely személyiségének megadásához. Győződjön meg róla, hogy minden WordPress-kép jól meg van jelölve az optimalizált Alt szövegekkel és címekkel. A webhelyet egy lépéssel továbblépheted a SERP-k jobb rangsorolása érdekében, és ez sokkal felhasználóbarátabb lesz Source .

November 29, 2017