Back to Question Center
0

Semalt: A hackerek titkai nem akarnak tudni

1 answers:

Az információs és technológiai terület sokféle dologgal jár. Például,sok vállalkozás egy e-kereskedelmi megközelítést alkalmaz, amelyhez weboldalakat és blogokat kell létrehozni a marketingkampányok érvényesítéséhez.Számos új eszköz található, amelyek az emberek bonyolult weboldalak létrehozásán keresztül irányítják az embereket. Ugyanabban az intézkedésben a szerszámok aa hacker használata szintén előrehalad, ahogy egyre jobbak és jobbak. A hackerek egy csomó személyes adatot, valamint aegyéb információ, amely értékes lehet.

Hackelhetnek egy weboldalt, és eltüntethetik az olyan információkat, mint a hitelkártyainformációkat és egyéb hasznos információkat. Ennek eredményeként az embereknek óvakodniuk kell a támadásoktól, és sok más lehetséges dolog melletta hacker megteheti. Sokan kíváncsiak arra, hogy a hackerek ilyen nagyfokú kiválósággal hajtják végre kihasználásaikat. Az egyik, hogy elkerülje a hackerekés túlélni a hack kísérleteket, meg kell érteni, hogy a hackerek hack weboldalakat.

Ezeknek az előnyöknek és módszereknek egy része ebben az útmutatóban készült, amelyetFrank Abagnale, az Ügyfél siker menedzsere Semalt Digitális szolgáltatások.

  • SQL injektálás.

A támadás a rosszul kódolt weboldalak támadását jelentiadatbázisukban. Ez a hack ellopja a személyes adatokat, például hitelkártyákat, felhasználóneveket és jelszavakat. Az SQL injektálás speciálisan történikeszközöket, amelyek képesek az adatbázis típusának olvasására és a releváns vevői információk kúposítására. Ez a módszer lehetővé teszi a hacker szerkesztési adatainak feltöltésétvagy fájlok letöltése az adatbázisból a távoli hozzáférés révén.

  • Cross Site Attack..

Ez a támadás magában foglalja a szövegbeviteli funkciók használatátegy weboldalon. Ez a támadás azzal jár, hogy az áldozatot fertőző linkre vagy fájlra kattintva teszik. Ennek eredményeként a szkript horgosítja a böngészőt. A hackerhozzáférést biztosít a gyorsítótárhoz hasonlóan, valamint bármely webhelyhez tartozó jelszavakhoz. Ezt a támadást megakadályozhatja az információ titkosítása révén ismint egy másodlagos dekódoló mechanizmus bevezetése, mivel az információ átadódik a felhasználó és a szerver között.

  • Adathalászat és csalások.

Ezek a klón weboldalak, amelyek trükkök lehetnek a felhasználónak az adáshoza bejelentkezési adatokat egy hamis oldalra. A felhasználó által megadott információk jelentős szerepet játszhatnak az adatrendszer biztonságában. Az átveréses támadásokért,a felhasználó értékes adatokat talál, például jelszavakat, valamint belépést egy weboldalra. A támadások néhány esete egy aa keresőmotorok honlapja jelentős veszteséget okoz a vállalat számára.

  • Középkorú támadások.

Az internet az adatok cseréjére vonatkozik. Egy weboldalon, aa felhasználó kiszolgálóról vagy adatbázisról adatokat küld és fogad. Mivel az adatok mozognak, vannak olyan sebezhetőségek, amelyek a rendszer bármely szakaszában előfordulnakfolyamat. A középkorú ember támadja a célokat az ilyen információk ellopásával, ami potenciálisan óriási veszteséghez vezethet a céginformációkban.

Következtetés

A hackerek csalással és más eszközökkel elszedik a több millió készpénzt. Sokakat okoznakpotenciális veszteségeket okoz, valamint bajt és agóniát okoz az áldozatoknak. A hack támadások számos formája sikeresnek bizonyul számos sérülékenység miatta legtöbb hagyományos rendszerben vannak. Szükség van megfelelő ismeretekre ezekről a támadásokról. A webhely és az Ön biztonságának biztonságaaz ügyfelek az ilyen intézkedések hatékonyságától függenek. Megtanulhatják, hogyan hatolnak be a hackerek az útmutató segítségével Source .

November 28, 2017