Back to Question Center
0

Semalt: A nyomon követés előnyei A felhasználók válaszát a tartalomra

1 answers:

A közösségi média az online ötletek elterjedésének fontos eszköze. A becslések szerint minden ember által naponta 50 000 gondolat fontos eszköz az online információk építéséhez, még a minimális SEO alkalmazás mellett is, de csak akkor, ha a tartalom értelmes. Jó ötletek növelik az online forgalmat. A webes látogatók kiválasztják az információkat, és megosztják a különböző online platformokon keresztül.

Jason Adler, a Semalt Digital Services Ügyfél Menedzser menedzsere szerint a vonzó tartalom létrehozásának folyamata, amely valódi közönséget vonz, a közönségnek nagyra értékeli a hozzászólásokat. A közönség webes tartalmak megosztására használt módszerek közül néhány a következő reakciókat tartalmazza:

Spammelés: Az a tartalom, amely nem ésszerű, és nem járul hozzá a közönség igényéhez, nagy valószínűséggel feleslegesnek és ezért spamnek nevezik. A tartalom spamelése kiküszöböli a jövőbeli interakciót egy internetes felhasználóval.

Lefagyás: Egy tartalomíró, amely összekapcsolja mind a releváns, mind az irreleváns anyagot egy weboldalon, nehézséget okoz az olvasó számára. A felhasználó kihagyja az irreleváns tartalmat, hogy megtalálja, mi hasznos neki. Ha a tartalom következetesen gyenge, az írót végül le kell írni.

Szkennelés: Ha az olvasó gyanakodik a webes tartalmak relevanciájáról, sietve olvasnak valamit, ami a tartalom többi részének kihagyásával jár.

Megállás: Ha a cikk megérinti az olvasókat, elhallgathatják az olvasott tárgyat, és összpontosítanak személyes vagy szakmai kérdéseikre.

Megtakarítás: A jó referencia vagy jövőbeli látogatás érdemes megmenteni a gyors letöltést.

Áthelyezés: Egy megható tartalom befolyásolja az olvasó értékét és jellegét. Hozzáállásuk és megközelítésük a normális életre vált.

Küldés: Az olvasók megoszthatják a tartalmat, ha úgy érzik, hogy ez nemcsak hasznos számukra, hanem más emberek számára is.

Elterjedés: A könnyebb tartalom terjedése blogokon és közösségi médián keresztül történik. A tartalom sok embert ér el a személyes média platformokon keresztül.

Feliratkozás: Ha az olvasók elégedettek a tartalomsal, a végső bizalmi kifejezési módjuk az, hogy a jövőben további tartalomra feliratkozhassanak a webhelyre.

Van néhány megfontolás a tartalom közzétételét megelőzően, ha jó választ kapna.

Ismerd meg a közönséget

A közönség ismerete alapvető fontosságú annak biztosítására, hogy a tartalom pozitív olvasókkal rendelkezzen. Az írásnak a közönségre és nem az íróra kell összpontosítania. Ismerje meg, ki a közönség, érdekeik és aggodalmaik a pillanat alatt.

2. A célok megértése

Gondold át a tartalom célját, és tedd az olvasók értékelését a cikkre, ha a SEO alkalmazni fog.

3. Használja a kreativitást

Miután megkapta az alapvető információkat az anyagról és a közönségről, a kreativitásra összpontosítva vonzó tartalmat hoz létre, hogy megfeleljen a kitűzött céloknak. A kreativitás olyan tartalmak és ötletek egyediségét vonja maga után, amelyek megfelelnek a közönség igényeinek. A cikknek relevánsnak és megfelelő hosszúságúnak kell lennie, és fel kell töltenie a SEO mechanizmust.

4. Értékeli a visszajelzést

Miután elküldte a tartalmat az interneten, kövesse nyomon a válaszokat a közönségtől értékelés elvégzéséhez. Értékes visszacsatolásokat foglaljon bele a jövőbeli írásba, miközben a kritikusokat magába foglalja, hogy javuljon. A közönség a fentiekben bemutatott módon fejezi ki reakcióit.

Legyen kreatív, kövesse nyomon a közönséget, és alkalmazza a SEO mechanizmusokat, hogy növelje jelenlétét az interneten Source .

November 28, 2017