Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, hogyan kell kezelni a Google Analytic Spam szolgáltatást

1 answers:

Az utóbbi években a webhelyek biztonsága nagy gondot jelentett a webhelyek tulajdonosai számára. A tiszta jelentések elérése a Google Analytics rendszerben nagyfokú éberséget követel. A szellem és bot referral spam a közelmúltban a tartalom marketing iparágban folytatott vita témájává vált. A Google Analytics-fiók megnyitása a kísértet és a bot referral spam általi hatásának megtalálásához valóban kellemetlenség lehet.

A tartalom és a digitális marketing tiszta statisztikákat hoz létre a Google Analytics-fiókjában. Az üzleti eljárások azonban az ajánlott levélszemét által érintett adatok felhasználásával félreértésekhez és rossz üzleti eljárásokhoz vezethetnek. A B2C cégek, a WordPress webhelyek és a B2B vállalkozások kifejezik aggodalmukat a webhelyek biztonsága tekintetében.

Jack Miller, a Semalt Senior Customer Success Manager elmondta, hogy a Google Analytics alapjainak megértése rendkívül fontos ahhoz, hogy az üzleti tevékenységet a megfelelő irányba vezesse. Számos vállalat összeomlott az algoritmusok alacsony rangsorolása miatt a minimális munkamenet időtartama és a nagy visszafordulási arány miatt. Felkeltve, hogy megtalálja a webhelyének megfelelő számú forgalmat, a szellem és a bot forgalom irritálhat.

Hogyan működik a Google Analytics spam

A közelmúltban a mérsékelt forgalmat bonyolító webhelyek tulajdonosai aggodalmukat fejezték ki a kísértetforgalom megtalálása során az elemzési jelentésében. Először is érdemes megjegyezni, hogy kétféle GA spam létezik:

  • Ghost referral spam
  • Bot referral spam

A Ghost referrer spam a Google elemzési fiókjait közvetetten befolyásolja, mivel a robotok nem érhetnek el webhelyeket. Ehelyett a spamelők eltérítik az elemzési kódokat, és közvetlenül csatlakoznak a GA-kiszolgálókhoz..A spamelők általában közvetlenül a weboldalon hirdetik meg a forgalmat, anélkül, hogy meglátogatták webhelyét. A keresőmotor optimalizáló szakemberei szerint a Google Analytics a legjobb hely a szellemvezetői spam szűrésére és blokkolására .

Ön egy webmester, aki a webhelyén és a nullázott munkamenet időtartama mellett egy-egy forgalmat tapasztal át? Nem kell pánikolni. Ez a bot referral spam. A bot forgalma lassítja a webhelyét a forgalmuk és a hamis hivatkozás nyilvántartásba vételével.

Tippek az analitikai spam letiltására

Szerverek használata a beérkező levelek letiltásához

A szellem és a bot betekintése a különböző szervereken és több webhelyen egy nehéz feladat elvégzése. A kiszolgálóktól származó Google-analízis-spam kizárása kizárja a bot-spam-et, így a szellemek szétszóródnak a jelentésekkel.

Érvényes gazdanév-szűrő használatával kizárja az analitikus leveleket

A gazdagépnéző szűrő használatával kizárhatja az analitikus spam tartalmat a helyi gépen. Nem szeretné, ha ez a feladat időigényes lenne. A gazdagép létrehozása szűrőket tartalmaz, amelyek kiküszöbölik a bot és a szellem beterjesztését a jelentésekkel való eltérítéshez.

Az automatikus spam szűrők eszköz használata

Az automatikus spam szűrők eszközét a szakértők erősen támogatják, amikor blokkolja az ajánlott spameket az elemzésből. Ez a szűrőeszköz a heurisztikus technológia legfrissebb verziói alapján készült, hogy letiltsa és kizárja a beérkező leveleket a fiókjából. Az automatikus spamszűrő eszköz olyan szkennelési funkciókat tartalmaz, amelyek felderítik és nyomon követik Google Analytics-fiókja teljesítményét.

A Google Analytics jelentések félreértelmezése könnyen veszélybe sodorhatja jövőbeni digitális marketing törekvéseit. A Ghost és a botok hivatkozási spamje a közelmúltban számos digitális marketing ügynökség középpontjában állt. Ne hagyja, hogy a beérkező levelek a marketing álmait befolyásolják. Végezze el a fent kiemelt stratégiákat, hogy a fiókod mentes legyen a botoktól és a szellemfertőzéstől Source .

November 29, 2017