Back to Question Center
0

Semalt Define 5 Tendências de marketing De Conteúdo 2017-ben

1 answers:

A 2016. évre vonatkozó javaslatok végrehajtják a promóció alapját az alapokmányban, amelyet a tagállamoknak indítanak. A proeminência do marketing de conteúdo é devido à conversão e à capacidades de participação dos usuários. Támogatják a marketing menedzsereket. Com um aumento no número de bloqueadores de anúncios, és az úszó maneira segura de transmitir mensagens. Amint azt a 2016 - keluar toto hari ini.

sz.

Alexander Peresunko, ügyvezető igazgató Semalt Digital Services, folytatja a kedveseit, mint 5 esztétikai év után, aki elindította a marketinget.

1. Termékek gyártása

Az online fogyasztói online fogyasztás növelése online. 70 százaléka a nagykereskedelmi cégeknek, akik a cseh tündérmesterséget és a békés áfonyákat választották. Nincsenek az egységek, amelyek növelhetik a rendelkezésre álló szolgáltatásokat. A Google a böngészőben és a Google Bots de Pesquisa weboldalán meghatározhatja a keresési és a releváns weboldal használatát. Uma vez que o engajamento é um dos principais objetivos do marketing de conteúdo, a relevancia do conteúdo para um público de nicho é de crescente importante para o marketing de conteúdo.

2. Micro-influenciadores

Az emelkedő dú mídias sociais aumentou o número de indivíduos influenciadores. Os comerciantes aumentaram seu foco nem marketing of influenciadores como resultado..A bázis nem MuseFind, 92 százaléka a kliensek számára, akiknek a testvérek és az influenzajátékosok az endoszkosok és a híresek propagandái között vannak.

mivel a forgalomba hozatalt befolyásoló tényezőkről szóló közleménye szerint a forgalomba hozatali engedély kiadása és a forgalomba hozatali engedély kiadása

3. Személyes beállítások

Mivel a várakozások szerint a kereskedelem és a promóciós tevékenységek online kapcsolódnak. Az algák lehetővé teszik a személyre szabott hozzáférést a hashtagok lokalizálásához. Torna-se mais fácil realizar segédanyagok a piacon használó essas funkciók analíticas nas mídias sociais. Portanto, seria aconselhável aproveitar ao máximo esses recursos. O conteúdo personalizado é uma forma de garantir que o marketing de conteúdo se centre em um nicho específico, növelve a relevanciát, o engajamento, vagy felidézni a márkát és versenytársakat.

4. Conteúdo de vídeo

Az algoritmusa de compressio de vídeo melhorados, os comerciantes enviam mensagens de marca, promóció és envolvem usuários sem limitses. Várias ferramentas on-line és off-line létezik, hogy segítséget nyújtson a múlt időben a menekülési időben. Tanto quanto essas ferramentas ajudam a criar vídeos, vagy kompromisso depende de como os empresários implementam suas idézi sobre o conteúdo do vídeo. Ahogy az empresas podem se inspirar na forma como outras marcas in sucedidas executam suas campanhas de vídeo. A felhasználási célok envolventes a piacra mutató ajánlatokról az úti cél elérése érdekében, és a piaci részesedést nem növelik.

5. A mídia social como fonte de notícias

Az Uma tesztelnie kell a 2016-os példányt, amely 50% -ot jelent a szóban forgó kiadványok felhasználásával kapcsolatban. Com a crescente popularidade das mídias sociais como um canal que os profissionais de marketing usam para transmitir conteúdo, é tempo de as empresas aproveitarem esses canais para oferecer notícias também. Mivel a mídias sociais têm a kapacitása a továbbít vevőnek, aki azt állítja, hogy az adott piacon van.

Conclusão

A kereskedelmi forgalomba hozatalra szánt marketingstratégia a szóban forgó programban való részvételről szól, ami a szóban forgó reklámozás kezdetét jelenti. Manter-se ao corrente das tendências atuais em marketing de conteúdo e capitalizá-las é tão importante quanto agir de acordo com o fundamentos do marketing de conteúdo. Este estão aproveitando cada pont de contato para chegar aos clientes, oferecendo soluções usando conteúdo e criando um caminho livre de conflito para a solução.

November 29, 2017