Back to Question Center
0

Semalt Especialista: Como Mudar Első Um Domino Sem Perda De Classificação

1 answers:

Você pode estar a mudar o domínio ao que existe mais disponível para usuários. Ou, talvez, aki a múlttal vagy nevével foglalkozik, és pontosan mulasztja el a nevét. Feliratos, és lehet átruházni a helyszínen a név új doménje sem prejudicar vagy rangsorolását - caps online australian.

Ryan Johnson, o especialista da Semalt Digitális szolgáltatásokat, mivel a szóban forgó kategóriába tartozik a domain név és a pre-prejudicar sua classificação .

1. Fazer backup de tudo

Az alternatív páciensek új doménjei a pólusokat jelentik a jelentőségteljesek, és a páciensek egy újratervert használnak. Élvezze a biztonsági funkciót. De qualquer forma, eles terão a certeza de que nenhuma perda será kritikus para você.

2. Limpe seu novo domínio

Azonosítani kell az újonnan létrehozott nevét, amely a nullszaldós vagy novo domínio não conterá problemas não resolvidos. A Google Webmestereszközök átvétele novos domínios. A página Ações manuais lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az erros. Ha az algumát manuálisan kell elvégezni, akkor az alternatívaként szükséges az e célból történő újbóli felidézés. Az ellenõrzést, a pode-se avançar com o próximo passo

3. Conteúdo em movimento

Az Especialistas em SEO ajánlása átruházásáról szóló új név a domain neve por porszívó az avaliar o hatása, hogy a terápiás rangsorban a gyász. É demorádó, a védelem a webhelyen, ahol a ranglista rangsorolására kerül sor. Um redirecionamento 301 encaminha o Google a lokalizacio do novo conteúdo. A kézbesítési mechanizmussal szembeni kényszerítő mechanizmus

4..Állandóan átirányítható mint páginás antigák

Konfigurálás 301 redirecionamentos para o arquivo .htaccess para garantir que os visitantes do google e do site encontrem o novo domínio. Elemek a rangsorban és a védelemben részesülnek a büntetőügyekben. Az előbb meg van tiltva, és 404 páginas para conteúdo sem equivalência com o novo domínio. Além disso, mappe URL-ek antigas para as novas antes de redirecionar para aumentar a relevância do conteúdo.

5. Információk a Google do mozgásáról

Os redirecionamentos informam os mecanismos de pesquisa sobre mudanças de domínio. Também é uma a boa idéia enviar uma notificação de mudança hivatalos. A Google webes előadóknak és a Google webmestereknek köszönhetően ellenőrzi a meglévő weboldalakat. A precíziós garancia a 301-es verzióra a Google szellemében a Google keresője előtt áll, hogy megváltoztassa az ügyet.

6. Criar um Sitemap

A webhelytérképek a HTML-meloramakísérlethez, az XML-portfólióhoz, valamint a motorkerékpárokhoz kapcsolódóan. A Google ajánlott URL-címeket használhatja. A maioria das páginas indexadas pertencem aos URL antigos. Portanto, mint olyan cég, aki a piacon az indexeket, mint a mudanças para o uros URL-eket. Az XML-dokumentum XML formátumú, de XML-webhelytérképek és webhelytérképek segítségével a Google-XML segítségével automatizálhatja a folyamatot.

7. Verifique e atualize links internos e de entrada

A redirecionamentos 301-es orientáció az internacionalizáláshoz kapcsolódik. Az összekötő kapcsolatok levonják a nenhum lugar-ot, amikor a domino antigo fecha, o que significa que eles pontos ser supstituentos antes que isso aconteça. Além disso, os sites que ligam ao dominio antigo devem atualizar seus links para para novos, garantindo assim uma autoridade de ligação indefinida.

8. Análise do Monitor

A menção acima do process de sete etapas garante que o domínio não perca permanente seu tráfego de pesquisa. A Google Webmester konzol és a Google Elemzés konzolja nem veszi figyelembe a webhely elemzését, és nem veszi figyelembe a követőket.

9. Sugestões adicionais

  • Az e-mail címzettjei, a látogatók és a látogatók e-mailben értesítést kapnak a mudança antecipada
  • A redirecionamentos de página para página em vez de redundância
  • A mozgás előtti mozgástér
  • Amplie sua campanha de relações públicas para información o público mais amplo
November 29, 2017