Back to Question Center
0

Semalt Expert - Az internetes csalásról tudni kell

1 answers:

Az internetes csalás olyan bűncselekményre utal, amelyben a végrehajtó tervet tervezegy vagy több paraméter alkalmazása azzal a céllal, hogy egy vagyon vagy bármely más érdekes elemet megfosztanak egy hamis személytőlegy igazságos kérdés reprezentációját, és így helytelen adatokat szolgáltat.

A fogyasztók és a vállalkozások tulajdonosainak interneten való fokozottabb támaszkodásávala tranzakciók előmozdításának közegeként: ugyanazon a csatornán tiltott tevékenységek egyre nőnek. A legtöbb esetben az internet engedélyezve vana csalárd tevékenységeket nehéz nyomon követni és beperelni, és tőkeigényesek lehetnek.

Jason Adler, a Semalt A Digitális Szolgáltatások, az online csalásokkal kapcsolatos kényszerítő tényeket szabott ki, hogy segítsen felkészülni a támadásokra.

Az internetes hackerről a rosszindulatú szoftverekkel kapcsolatos problémákra az internetes bűnözés kritikus volta kezdettaggodalomra ad okot a 2000-es évek elején - hosted servers canada. Bizonyos esetekben a kérdést a probléma megoldására irányuló beavatkozásnak tekintettékegyre nagyobb jelentőséggel bír az internet a mindennapi törekvésekben. Az e-mailek túlzott bizalmasa és a szám növekedésea webes felhasználóknak nagyobb a pénzügyi tétele. Például egy 1999-ben elkövetett vírus 80 dollár kárt okozott.

Az értékpapír-csalás olyan tevékenység, amelyben az elkövetők óriási befektetést kínálnaklehetőségeket vagy rendszereket, amelyek célja a piac destabilizálása a hatalmas nyereség elérésének szándékával.

Azonosító csalás akkor történik meg, amikor a támadó az adatok ismerete nélkül szerez be adatokattulajdonosa, és kifejezetten pénzügyi előnyökkel használja az adatokat a személyes előnyökhöz..

2001-ben az IFCC internetes csalás jelentése szerint az internetes aukciós csalás aza legtartósabb bűncselekmény, amely a panaszok 43% -át jelenti. A fent említett típusú bűncselekmények mellett jelentős csaláspanaszok a bizalmi csalás, a hitelkártya-csalás és az áruelszámolás körében.

2003-ban az IFCC internetes jelentése szerint a webes csalók 50 százalékaTexas, Kalifornia, Florida, New York és Illinois lakói voltak. A jelentés azt is bemutatta, milyen nehéz volt az elkövetők nyomon követéseezeknek a bűncselekményeknek.

Az Egyesült Államok egyik részlege szerint az internetes csalásokkal foglalkozikaz interneten keresztül végrehajtott illegális tevékenységek jelenlegi példái:

A piaci manipuláció és a biztonsági csalás két példány Los Angelesben.Az első forgatókönyv a piaci manipuláció, az elkövetők képesek voltak készpénzt bevételt eladni részvények, amelyek értéke nőtt $ 815 percig 45 perc alatt.

Egy másik helyzetben több mint 100 amerikai katonai személyzetet áldoztak a személyazonosság-lopásnak.Az elkövetők megszerezték a társadalombiztosítási számokat és a katonák tisztviselőinek nevét az internetről, majd ezeket alkalmaztákazonosítók, amelyek hitelkártyákra vonatkoznak.

1999-ben az FBI jelentős szerepet vállalt az aszámítógépes vírus, amely az e-mailt pornográf anyagok terjesztésére szolgáló csatornaként támasztotta alá. Néhány napon belül az Egyesült Államok 19% -aa vállalatok és az 1.5 millió gadget az e-mail áldozatai voltak.

A hackerek is támadást indítottak az Egyesült Államok kormányzati rendszereire. Egy páron belülévek óta a támadók képesek megfertőzni a Pentagon és más hatóságok tulajdonában lévő számítógépeket.

November 28, 2017