Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kulcsszó kitöltése és miért ártalmas az Ön webhelyére

1 answers:

Michael Brown, a Ügyfél Menedzser Semalt figyelmeztet arra, hogy nem jó gyakorlat, hogy ugyanazokat a kulcsszavakat és kifejezéseket ismételje meg minden cikkében, mert természetellenesnek hangzik. Például, ha írsz: "Mi virágokat árulunk online." És ugyanazt a sort írod újra és újra több cikkben; ez a kulcsszó betöltése. Annak érdekében, hogy jobb rangsorolást érhessen el, tartalmaznia kell néhány kulcsszót különböző helyeken a Meta leírásban, az oldal címében és a tartalomban - taruhan betting. Győződjön meg róla, hogy a cikk tényleges témája nem zavarja a kulcsszavak bevonását. És igen, soha ne másolja át a tartalmat más webhelyekről, és ne próbáljon sok helyen kulcsszavakat egy helyen. Az egyik legfontosabb dolog, amit érdemes megjegyezned, miközben metaadatokat ad hozzá a webhelyedhez, hogy a kulcsszavak kitöltése nem alkalmas webhelyének láthatóságára és hírnevére az interneten. Helyes a főbb kulcsszavak beillesztése a metaadatokba, címekbe és a cikk első bekezdésébe, de soha nem szabad rengeteg rövid farok és hosszú farok kulcsszavakat és kifejezéseket tartalmazni. Ez azért van, mert a keresőmotorok nem rangsorolják helyesen a webhelyet, és csökkenthetik annak láthatóságát az interneten.

Mi a kulcsszó töltelék?

A kulcsszavak kitöltése már évek óta létezik. Valójában ez része a SEO-nek, hogy leírja azokat a technikákat, amelyeket a webmesterek és a bloggerek használnak a webhelyek rangsorolásának javítására. Sokan használják arra, hogy manipulálják webhelyek " keresőmotor eredményeit egyes kulcsszavakhoz és kifejezésekhez. Ha olyan webhelyet látogat meg, amely sok olyan szót és kifejezést jelenít meg, amelyeknek nincs jelentősége a webhelyen található cikkekkel kapcsolatban, valószínűleg a kulcsszavak betöltése.

Miért érdemes elkerülni a kulcsszavak kitöltését

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy elkerüljék a kulcsszavak kitöltését, olyan tartalmat hoz létre, amely hasznos és informatív. Meg kell írni olyan cikkeket, amelyek relevánsak és könnyen olvashatók. Igaz, hogy a felhasználóknak cikkükben kulcsszavakat kell használniuk, de nem szabad használni minden sorban, hogy megváltoztassák az egész darab jelentését, és természetellenesnek tekintsék. Egyszerű szavakkal meg kell próbálnod a legjobbat, hogy ne töltsd be a kulcsszavakat, és koncentrálj a minőségi cikkek írására, fő hangsúlyt fektetve a fő kulcsszavára.

Tisztázni kell, hogy a kulcsszavak betöltése nem tudja megadni a kívánt eredményeket. Az emberek megpróbálják elrejteni, mert tudják, hogy nem fog sok látogatót bekapcsolni a weboldalukon. Ha például sok fehér szöveges és fehér háttérrel rendelkező webhellyel találkozik, tisztában kell lennie azzal, hogy bizonyos kulcsszavakat elrejti, és a CSS-stílusokat használja a kulcsszavak betöltéséhez. Az alt szövegben és metaadatokban nagyszámú kulcsszót használnak anélkül, hogy megfelelő jelentéssel és hasznossággal lennének.

November 29, 2017