Back to Question Center
0

Semalt Expert: SEO játékok lejátszása

1 answers:

Alexander Peresunko, a Ügyfél Menedzser Semalt azt állítja, hogy ha szerves forgalmat szeretne vezetni a webhelyére, akkor a SEO játéknak erre kell lennie. Különböző emberek azonban úgy vélik, hogy a képek nem olyan fontosak, mint a tartalom. Azok a felhasználók, akik a Google-on, Bingben és a Yahoo-ban keresnek képeket, rákattintanak a képére, és elolvassák a történetet, ha a képeket megfelelően optimalizálták. Az adatok azt mutatják, hogy az optimalizált képekkel rendelkező webhelyek nagyobb forgalmat teremtenek a Google és más keresőmotoroktól , mint a haszontalan és értelmetlen képek - piguet watch replica.

1: Válassza ki a jobb oldali képeket: A kényszerítő és releváns képek kiválasztása elengedhetetlen. Ahogy a minőségi tartalmak írására koncentrálsz, használj megfelelő és gyönyörű képeket a SEO forgalmának megjelenítéséhez. Győződjön meg róla, hogy az összes kép elég vonzó ahhoz, hogy nagy számú látogatót vonzzon. Ha a látogatók több időt töltenek a webhelyén, és a képekre vagy linkekre kattintanak, akkor a látogatásokat a Google Analytics rögzíti.

2: Megfelelően forrása a képek: Hidd el, vagy sem, de a képek megfelelő megvásárlása a sikeres weboldal vagy blog kulcsa. Legálisan meg kell adnia a fényképeket, és győződjenek meg róla, hogy szerzői jogok nélkül. Ha egy fotót használ, amiért nem kaptál engedélyt, nagy hiba van, és előfordulhat, hogy előbb-utóbb elkapják. A Shutterstock és a GettyImages két megbízható forrás a szerzői jog által védett képek eléréséhez. A Google képkereső az a hely, ahol az emberek ellenőrizhetik, hogy a képeket valaki mást használták-e vagy sem..Ez egy kiváló eszköz a harcsa fogására, és tud róla jelenteni a Google-nak. Tehát hol vannak a legjobb helyek a képek forrása számára? Néhány kedvencünk: a Bigstock népszerű go-to lehetőség az állományok számára. Megpróbálhatja a Twenty20-at is, ahol rendszeresen megtalálhatja a készletfotókat. Az Unsplash híres a gyönyörű állóképekről, amelyeket soha nem látott, és a legjobb része az, hogy ezek a képek 100 $ ingyenesek a felhasználók számára.

3: Képek feltöltése: A fotók feltöltésénél megfelelő képpel kell használni a kép nevét. Az aláhúzás helyett kötvényeket is használhat a fotók megnevezéséhez. Nagymértékben figyeljen a képek méretére. Ez az egyik legfontosabb dolog, amelyet a Google az algoritmus webhelyének rangsorolása során figyelembe veszi. A Google algoritmusa a felhasználók számára a legjobb élményt nyújtja, így a megfelelő képekkel rendelkező webhelyek gyorsan megjelennek.

4: Helyezze el a képeket stratégiailag: A fényképek többet tehetnek az Ön weboldalán, mint az információk továbbítására és a tartalom megjelenítésére a keresőmotor eredményeiben . A minőségi képek ugyanolyan fontosak, mint a minőségi tartalom, mivel javítják az oldal fellebbezését, és nagymértékben csökkentik a visszafordulási arányt. Fontos, hogy a fotókat stratégiailag elhelyezzük, biztosítva, hogy webhelye jobban rangsoroljon a keresőmotor eredményei között.

5: Kulcsszó optimalizált címcímke: Végül, de nem utolsósorban a kulcsszó optimalizált címcímkékre kell összpontosítania, és minden képen használni fogják. A cím címkéi a kép címke szakaszában található alt szöveg után érkeznek. Fontos, hogy kulcsszavakat használjunk, hogy segítsünk optimalizálni a képet. A kép metaadataiban szereplő kulcsszavak használata is nagyon fontos. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az útmutató jobb megértést nyújt a Google, a Bing és a Yahoo képek optimalizálásához.

November 29, 2017