Back to Question Center
0

Semalt meghatározza a Ways To Protect Your WordPress Honlap Hackerek

1 answers:

Az internet hatalmas erőforrást jelent a legtöbb ember számára. Sok vállalkozás elfogadja az internetetplatformot, hogy számos ügyfelet vonzzon a különböző helyekről a weben keresztül. Ezek közül néhány a keresőmotor keresőmotorjaOptimalizálás (SEO) vagy a Social Media Marketing (SMM) segítségével.

A WordPress a világ összes internetes oldala közel 24% -át teszi ki. Őkrendelkezésére áll egy ingyenes online platform, amelyet mindenki használhat és élvezhet. A pluginjaik, a DIY weboldal készítője és más webhelye saját kódjanyitott platformot biztosít sok vállalkozó és blogger számára az e-kereskedelmi webhelyek létrehozásához. Azonban a hackerek ugyanabba a helyekbe kerülnekmódon. Több mint 94563 kéretlen próbálkozás jár minden WordPress webhelyen. Ez a szám a nyitott platform miatt jön létre, ami kitesziminden mechanizmus. Ennek eredményeképpen a WordPress olyan bizonytalan platformot kínálhat, amelyet a legtöbb hacker használhat a sok veszélyes veszély végrehajtásáhoztámadásokat.

Andrew Dyhan, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,nézze meg azokat a tippeket, amelyekkel meg kell védenie a WordPress webhelyét a hacker támadásoktól.

Jelszó-védelem

A biztonságos jelszavak használata fontos..A hacker első kísérlete általában próbálkozikgyenge jelszavakat, mielőtt erőteljesen kihasználnák. A jelszó, például az 12345 nem biztonságos jelszó. Más esetekben ne használjon adminisztrátortjelszó, amely a gyermeke vagy a cégének neve. Számos vállalati információt el lehet hagyni sebezhetővé, és ez az egész internetet is elérhetia biztonságot veszélyeztetett állapotban. Továbbá érzékeljük ügyfeleinket ezen intézkedések fontosságára.

A bővítmények és kémprogramok frissítése

A számítógép naprakészen tartása megmenthet néhány új webes támadást. Ban bena legtöbb esetben a hackerek olyan káros linkeket alkalmaznak, amelyek parancsfájlokat futtatnak egy webböngészőn. Például a hackerek használhatnak kereszthelyes szkripteket. Ezkihasználja a webszerver támadásait azáltal, hogy parancsokat ad át a feliratkozási űrlapokon vagy más szövegbeviteli résen. Ennek eredményeképpen fontosfontolja meg a titkosítást, mivel az adatok egy felhasználó böngészőjébe érkező szerverről érkeznek és onnan érkeznek. Egy másik intézkedés az anti spy ware használata lehet. Ezekolyan szoftverek, amelyek érzékelik a vírusokat és rosszindulatú programokat, mint a trójaiak. Webhelye biztonságban maradhat.

Következtetés

Minden e-kereskedelmi megközelítés esetében számos mód van a szerver eléréséreAz internet egy csere mechanizmusban működik, ahol a felhasználó böngészőből küld és fogad parancsokat. Hasonlóképpen, a hackerek ezt az esélyt használjákweboldalaik küldik és fogadnak parancsokat, amelyek illegálisan hozzáférnek a szerverhez. Amikor weboldalakat készítünk, a felhasználó és a vevői elégedettségáltalában a végcélunk. Nem vesszük figyelembe a hackerek és más rossz szándékú személyek lehetőségeit. A legegyszerűbb módszerek közül a hackerképes bejutni egy adatbázis közé SQL Injection. Minden webhely biztonsága függ a rendelkezésre álló mechanizmusoktól, amelyek megfékezhetik a lopást.Azonban számos más módszer létezik, amelyet az emberek alkalmaznak, hogy webhelyüket biztonságossá tegyék a hackerek ellen Source .

November 28, 2017