Back to Question Center
0

Semalt: Mi az a Darodar.com referral?

1 answers:

Ha rendszeresen ellenőrzi a Google Analytics-fiókot, előfordulhat, hogy a beszerzési csatornákban hivatkozási forrást észlel. Egy pillanat alatt ezek a források ártatlannak tűnnek, amíg nem ellenőrizzük megfelelően, hogy mi történik az analitikai adataival. Különböző webmesterek és bloggerek észlelik, hogy jelentős mennyiségű forgalom érkezik a weboldalukra a darodar.com webhelyről. Semalt szakértő, Julia Vashneva figyelmeztet arra, hogy a hamis forgalom nem csak a darodar.com-ra korlátozódik, más ajánlások tonna és kapcsolódó linkek, mint például a szabad weboldal gombok, kambasoft, 7makemoneyonline és mások. Ezek a webhelyek egy vörös zászlót emelnek a webmesterek, az üzletemberek és a marketingesek számára, és itt az idő, hogy kitaláljuk, mi a darodar.com és hogyan működik ez a referral spam szolgáltatás.

Mi a Darodar?

2013-ban egyes webmesterek egyedi látogató látogatásokat figyeltek meg a darodar.com néven ismert webhelyről és annak variációiról. Az emberek azt észlelték, hogy webhelyek havonta 200-2000 látogatást kaptak a furcsa és gyanús webhelyekről, és a visszafordulási arány 100% volt, ami azt jelenti, hogy a látogatók nem töltöttek több mint egy másodpercet webhelyükön. A site tulajdonosok és a webmesterek hamarosan a legjelentősebb referral spam hálózathoz ugrották be a darodárt.

Meg lehet említeni, hogy a darodar.com piacot a legjobb SEO cégnek tartja, amely javítja a webhely rangsorolását. Valójában ez a vállalat szennyezett Google Analytics-fiókját hamis forgalommal, és a legnagyobb probléma az, hogy lehetetlen megszabadulni az ajánlott spamtől. A webes szakértők azt állítják, hogy a darodar hozta a fekete kalapot SEO taktikát a munkába. Ez a vállalat spam-leadó óriásként jelent meg és az úgynevezett webmestereszközök olyan kicsi és nagy méretű weboldalakat célozzanak meg, amelyek alacsonyabb látogatói számítanak. Más szóval azt mondhatjuk, hogy ez a weboldal nem zavarja a valódi forgalmat, és a kis- és középvállalkozásokat célozza saját rangsorolásának javítása érdekében.

Hogyan működik?

Ha kíváncsi vagy, hogy működik a darodar.com, hadd mondjam el, hogy botjai és pókjai tonna kérelmet küldenek webhelyének nyilvánosan elérhető hozzáférési naplójába. hozzáférési fájlt hoz létre, HTML hivatkozói linkeket hoz létre, majd a Google Analytics-fiókban előretekintő látogatásként jelenik meg, továbbá azt is hitte, hogy a darodar.com több tucat hamis látogatót küld a webhelyekhez és trükkökkel a Google Analytics adatait, a fő probléma az, hogy a botok figyelmen kívül hagyja a robots.txt direktívát, amely nem indokolja őket.A Robots.txt fájlokat széles körben használják, hogy megakadályozzák az igazi botokat webhelyének indexelésével és információgyűjtéssel.A számos webrobotok naponta hozzáférnek webhelye szervereihez A Google és más keresőmotor s is használ robbanófejeket a webhely indexeléséhez, és ez az, amit a darodar.com is tesz.

Mit tegyek?

Soha ne látogasson el a darodar.com weboldalra, vagy más affiliate webhelyre, ha biztonságát az interneten szeretné biztosítani. Szintén ne használja a plug-injeit, és ne próbálja eltávolítani a darodar.com-ot a keresőmotor eredményeiről . Sokkal komolyabban, törölje a gyorsítótárat annak biztosítására, hogy a darodar.com és leányvállalatai ne legyenek jelen a történelemben. Ha meg szeretné szüntetni ezt a beterjesztést, akkor szűrje azt a Google Analytics-fiókjából. Bár soha nem fog leállítani a botokat a webhely megnyitásáról, megszabadul a darodar.com és a weboldal gombjait körülvevő felfújt adatoktól. A .domain.com fájlt is letilthatod a. Htaccess fájllal, és ezt úgy teheted meg, hogy beillesztesz egy adott kódot az URL tetején Source .

November 29, 2017