Back to Question Center
0

Semalt: Minden, amit tudni kell a visszatérő webes alkalmazás biztonsági támadásokkal és a módokon, hogy elkerüljék őket

1 answers:

A rosszindulatú programok által írt célzási ablakok növekedése a Mac helyettrendszer a múltban sok technológiai gurut hagyott azon, hogy vajon a trend okai voltak-e. Sokan azt állították, hogy ez az erőssége miatt lehetMac, míg mások úgy látták, hogy a Windows felhasználók nagy száma miatt ezáltal jutalmazó vállalkozás a webhely hackerek számára.Sajnos a Mac népszerűsége a trójaiak és a kapcsolódó rosszindulatú programok számának növekedésével járt, amelyek káros hatással voltak rá.

Igor Gamanenko, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,arra összpontosít, hogy meg kell védeni nem csak a böngészőket, hanem a webes alkalmazásokat is.

A hackerek hajtóerejének forrása

Amikor a felhasználók adatot adnak az adatbázisba való tároláshoz, elvárásai vannakhogy bizalmas marad. Nem ismert, hogy egy webhely hacker valahol ásja a webhelyet gyengén keresvemutat kihasználni. Az alábbiak közül bármelyik ihletheti szándékait.

  • Bizonyítsd ki bátorságát a közösségnek.
  • Veszteséget okoz a vállalatának az adatbázisok megsemmisítése révén.
  • Pilfer felhasználói adatai.
  • A kritikus információk letöltése a fekete piacon. Ebben az esetben,nem hagynak nyomokat, és hosszabb ideig folytatják a kárt.

A weboldalak hackerek általi célzást célzó okok

1. Népszerűség a fő oka. Ha sikeres internetet hoztál létrea helyszínen olyan versenytársaknak kell lenniük, akik úgy érzik, túlszárnyalnak, és mindent meg kell tenniük ahhoz, hogy relevánsak maradjanak.

2. Politikai okok..Ezt bizonyítja az olyan csoportok, mint az Anonymous orchestrateakiknek a kormányok és a vallási szervezetek megtámadására irányuló motivációi nyilatkozatokat tesznek.

3. A dühös munkatársak az elégedetlenség következtében néha összeállnak a kívülállókkal is.

A leggyakoribb hacker támadások

1. SQL injekciós támadások

Ebben az esetben az adatbázisra irányuló támadás célja ellopni, megsemmisíteni vagy módosítaniFelhasználói információ. Például a webhely hackerje módosíthatja a vállalat pénzügyi eredményeit, és ellophatja a kulcsfontosságú ügyfélinformációkatmint a hitelkártyaszámok.

2. Helyszíni forgatókönyvek támadása

Ez magában foglalja az áldozat oldalán végrehajtott rosszindulatú kód beillesztését.

3. Elosztott szolgáltatási támadások megtagadása

Ez magában foglalja ezer IP-cím generálását, amelynek célja egy webhely forgalma.Ez miatt egy webhely lassú vagy nem érhető el egy adott időszakra.

4. Keresztirányú kérések hamisítás elleni támadások

A felhasználó megkapja a hivatkozás vagy a kép letöltését a hitelesített munkamenet során, amely segíta rosszindulatú támadások végrehajtásában.

Eszközei és felhasználói védelme

Mivel a webes alkalmazások a fenti sérülékenységekkel vannak körülvéve, nincs fejlesztőszeretné kockáztatni erőfeszítéseit. Ez szükségessé teszi a megelőző intézkedések beépítését a kezdeti szakaszoktól a véglegesig. Néhánya megoldásokat egyedi feladatokhoz igazítják, mások pedig folyamatosan végeznek. A kódok, azok beolvasása és hibakeresési programok áttekintéseaz alkalmazás teljes életciklusán keresztül kell végrehajtani. Ha támadásspecifikus megoldásokat keresel, kiválaszthatja a használat végrehajtásáta tárolt eljárások automatizált paraméterekkel történő használatát vagy a webes alkalmazás tűzfal használatát, amely figyeli és blokkolja a potenciálttámadásokat Source .

November 28, 2017