Back to Question Center
0

Semalt - Néhány kényszerítő probléma a belső tevékenységben a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

A belső tevékenység a Google Analytics alapinformációi mögött álló 1. számú magyarázat. Nem kellene valamit mondani a spamről? Mivel valóban irritáló, a levélszemét hatékonyan megkülönböztethető, míg a belső tevékenység valóban nehéz felismerni valódi látogatásokat.

Andrew Dyhan, a Semalt Ügyfél Menedzsere Menedzsere itt leírja azokat a hasznos tippeket, amelyek segítenek a belső tevékenységek kezelésében.

Mi a belső tevékenység?

A belső tevékenység generálja az Ön vagy bármely egyén által a csoport tagolásából származó információkat, azokon vagy szervezeti helyeken. Ezek a győzelmek be vannak jelentkezve a Google Analytics szolgáltatásba, mintha eredetileg valódi vendégtől származnának.

Ez nagy károkat okozhat, különösen azért, mert később nehéz elkülöníteni azokat a látogatásokat, amelyek valódiak, és amelyek az egyénekből származnak.

Mi az IP-cím?

Az IP-cím rendkívüli szám, amely megkülönbözteti a rendszereket, a számítógépeket és a különböző eszközöket..Az IP-k két típusba sorolhatók: nyilvánosak, amelyek megkülönböztetik Önt az egész interneten és egy priváton. A hálózati hozzáférési szolgáltatók (ISP) kontingense, lehet, hogy van statikus IP-címe és dinamikus IP-címe. Az alábbiakban megtalálja az iránymutatásokat a statikus IP-ek leképezésére.

Belső tevékenység blokkolása statikus IP-kkel GA-ben

  • A rendszer nem modulokat kell átirányítani: ha egy rendszerhez kapcsolódó IP-címet csatornázol, akkor az összes vele társított modul is csatornázik.
  • Amikor mobiltelefont használ a weboldal felületének teszteléséhez a Wi-Fi segítségével: amikor hordozható webinformációkat használ, a szállító minden pillanatban alternatív IP-t jelöl ki. A Wi-Fi rendkívül előnyös, ha bármely webhelyet tesztel a telefon használatával, mivel képes arra, hogy a tevékenységét az alatta levő technikák felhasználásával aktiválja.

Hogyan készítsünk csatornát a belső tevékenységekre

Egyetlen IP-címet vagy IP-tartományt elutasíthat egy hasonló csatornán. Ezt növeli a függőleges sáv minden IP után.

Hogyan lehet elkerülni az IP-k körét a Google Analytics szolgáltatásban?

Az esély, hogy egy kiterjedt szervezetben élsz, lehetséges, hogy szembesülsz a későbbi IP-k körével. Ahhoz, hogy tartózkodj minden egyes IP-cím beírásával, egy továbbfejlesztett regex csatornát hozhat létre.

Másolja át a csatorna példaképeire létrehozott artikulációt

A csatorna teszteléséhez tiltott területeket keressünk a helyszínről, és tisztázzuk, hogy a tevékenység, amely nem szerepel a folytonos beszámolóban, hozzáadja a karaktert az artikulációban Source .

November 28, 2017