Back to Question Center
0

Semalt Rivela Il Segreto Su Come Feliratok Az I Pulsanti CTA Con Questi 5 Parole

1 answers:

Amikor a site copylogger.com megjelent az eBook "Magnetic Headlines" címmel, forradalmasították a web copywriting világát. Általánosságban elmondható, hogy a "mágneses címsorok" kifejtették, hogyan írhatunk egy "kattintási csalit" címet évek előtt, hogy ez a kifejezés megjelent. A mágneses címsorok szerzői a "listakettet" is előre jelölték, mielőtt közös helymeghatározássá vált.

Tehát ezen a ponton jól ismertek a forgalomból való közlekedésre használt technikák, és ha még nem olvastátok a "mágneses főcímeket", akkor ezt meg kell tennie. Elképzelhető, hogy a webhely látogatói az ügyfelekké alakulnak, miután megnyitották a blogbejegyzést, hirdetési vagy egyéb céloldalt.

A cselekvésre szolgáló gombok vagy a CTA-k felhívása a céloldal konverzióinak és a részleteknek a motorja. Rengeteg olyan eset létezik, amikor egyszerűen megváltoztatják a CTA gomb színét, drasztikusan lecsaphatják a konverziós arányokat. A színhez képest fontosabb a megfogalmazás, amelyet egy cselekvésre ösztönzésre használnak, amint rendkívül döntő.

Ezt szem előtt tartva Nik Chaykovskiy, a Semalt Digital Services szakértője elmagyarázza, milyen szavakat pszichológiailag bizonyítottak, hogy feltöltik a CTA gombot.

1. Azonnal

Jó dolgok jönnek azoknak, akik várnak. Ez minden jó és jó, de amikor valakit akarsz vásárolni, feliratkozni vagy egyébként fellépni, akkor szeretnél felkérni az alapvető emberi szükségletre az azonnali kielégülésért..Ezért olyan szavak, mint az "azonnali", "gyors" vagy "most", segíthetnek a CTA konverziós arány növelésében, vannak olyan MRI agyi tanulmányok is, amelyek ezt alátámasztják.

2. Új

Az emberek lelkesednek az új dolgok csábításával. - Valami fog történni, de mi? Nem akarom kihagyni! Ez ugyanaz a gondolkodás, amely órákig tartja a szerencsejátékosot a pókerasztalnál, és a drogfüst ivott és drogált a reggeli pici órákban.

3.

Egy jól ismert tanulmány, amelyet a brit kormányok finanszírozott tanulmánya végez, azt találta, hogy amikor az ügyfél nevét az értékesítési példányban használja, ez egy egyedi agyi reakciót vált ki. Természetesen nem lehetséges az ügyfelek általános webes hirdetések használatát. mégis, a második személy névmása "te" ugyanazt a puncsot használja.

4. Mivel

Az emberek szeretik, hogy okuk van a cselekedeteikre, és ha valakit szívességet kérek, akkor nagyobb valószínűséggel kötelezheti magát, ha tudják, miért kérdezel. A "mert" szó, amelyet egy pozitív záradék követ, sok energiával rendelkezik. Fontolja meg ezt a súlycsökkentő termék CTA gombját: "Mert elveszítheti a súlyt" Van egy szép gyűrűje, nem?

5. Szabad

Ez majdnem nem-agy. Mindenki szereti a szabad anyagokat, és "szabad" -ként kínál valamit az agy agyi impulzív részének a legkevésbé ellenálló útjaként. A legtöbb fogyasztó azonban tapintatos lett. Senki sem szeret bolondnak lenni, és a legtöbb ember kétszer meggondolja, mielőtt rákattintana egy CTA gombra, amelyre "szabad" ír. Tehát igen, a "szabad" meg tudja változtatni, de győződjön meg róla, hogy takarékosan használja, és csak akkor, ha valóban valamit kínál, amelyhez nincsenek húrok Source .

November 28, 2017