Back to Question Center
0

Semalt Shares 3 értékes trükkök a spam elleni küzdelemben

1 answers:

Az e-mail az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja egy üzenet küldésének. Az e-mailek hiteles módszernek bizonyultak, amely számos vállalat számára előnyös, mivel különféle feladatokat automatizál, mint például a feliratkozások és előfizetések ellenőrzése. Különböző automatizálás és értesítések érhetik el a felhasználókat szinte azonnal e-mailen keresztül.

Sajnos a számítógépes bűnözőknek lehetősége van a spam használatára a törekvéseik végrehajtása érdekében. Például nagyon sok spam e-mail zárolja a sok ember e-mailjeit. Ezek a spam e-mailek sok botot tartalmaznak, amelyek miatt az emberek nem tudják elérni a marketingkampányok maximális mértékét. Más esetekben ezek az üzenetek olyan linkeket tartalmaznak, amelyek könnyen átvihetik egy személyre a phisher oldalra.

Néhány módszer, amelyet Lisa Mitchell Semalt vezető szakértője nyújt, segít elkerülni a spam üzeneteket.

1. Tartsa titokban az e-mailjeit.

Egy e-mail cím mindez egy spammer feladatait ellátja. Az e-mail titka tartása elengedhetetlen. Ne tegye ki az e-mailt sok embernek, mert ez növelheti a spammerek elvesztésének esélyét. Ezenkívül lehetséges, hogy egy személy spam üzenetet kapjon a postafiók összes e-mailje számára. Azok számára, akik saját weboldalakat használnak, ne használja az e-mailjeit semmilyen postai úton. A spammereknek számos olyan automatizálási eszközük van, amelyek egy webhelyen található e-mail címeket találhatnak és használhatnak..

2. Használjon spam szűrőket.

Ezek olyan szoftverek, amelyek potenciálisan észlelik és blokkolják a spam e-maileket. Ezek a szoftverek sokféle módszert és erőforrást tartalmaznak, amelyek megkülönböztetik a spam e-maileket a hiteles e-mailektől. Győződjön meg róla, hogy a spamblokkolók megbízható vállalatoktól származnak. Az e-mailek jó módja annak, hogy a spamek vírusosak legyenek. Ezért azonnali zárolást kapnak. A Google az e-mail címét ellenőrzi a spameket, és szűrheti ezeket az üzeneteket. Ezenkívül csatolmányokat is leellenőrizhet a rosszindulatú programok és a trójaiak számára.

3. Ne kattanjon vakon.

A kattintás előtt ellenőrizze az URL hitelességét. A káros következmények elkerülésének egyik alapvető módja az, hogy megakadályozza a spammer teljes e-mailjét. Először is, ha egy linkre kattintasz, a phisher oldalra érhetsz. Másodszor, a spam levélben található mellékletek tartalmazhatnak trójaiakat, amelyek nagyon károsak a számítógép biztonsága szempontjából. Azok a személyek, akik SEO-t vagy egyéb roaming-feladatokat végeznek, olyan eszközöket használnak, amelyek nyomon követik az elkötelezettséget. Ezek az eszközök azt jelentik, hogy a spam e-mailben bármit rákattintva visszajelzést küldhetnek nekik, megerősítve, hogy az e-mail cím bármely webhelyen érvényes.

Következtetés

Sok internethasználó tartozik a spam és más rosszindulatú cyber-támadások miatt. Az interneten szörföztető személy sok e-mailt találhat ismeretlen forrásokból. Ezek az e-mailek tartalmazhatnak hirdetési kampányokat, valamint egyéb olyan műveleteket is, amelyek a felhasználó számára egy cselekvésre ösztönző feladatot hajtanak végre. A spam e-mailek nagy része jelentős veszteséget okoz a felhasználóknak, és növeli a webhelyek sebezhetőségét. A fenti irányelvek segítségével elkerülheted a spamre vonatkozó számos problémát. Ráadásul sok más hack próbálkozás is van, amelyek elkerülhetők a spam eltávolításával Source .

November 28, 2017