Back to Question Center
0

Semalt szakértő figyelmeztet a hóesés spamre: Mi az, és hogyan kerüljük el?

1 answers:

A hóhéjáról érkező levélszemétküldők többféle IP-címmel különböző üzeneteket terjesztenek, és az elsődleges levélszemét a nem kívánt e-mailek nagy száma, amelyeket egyetlen IP-címről küld. Ha a hóesés elleni spam szűrő blokkolja, akkor valószínű, hogy nem tette meg a szükséges intézkedéseket.

Oliver King, a Semalt vezető szakembere itt áttekintést nyújt a hóesés spamről és tippeket arról, hogyan kerülhető el.

Hóágyú története és háttere:

Négy hónappal ezelőtt a postafiók szolgáltatójának postmaster asztalánál a hótakaró spam értékelését vádoltam. Abban az időben létrehoztam néhány automatizált szűrőt, és módosítottam az e-mail azonosítómat. 24x7-et dolgoztam ki, és átvehettem a domaineken és IP-ken élő adatokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a rendszer képes feldolgozni az aktuális fenyegetéseket.

A spammer jött és próbált valami mást. 2009-ben ugyanaz a spammer kifejlesztette a hómarhák spamjét. Az IP vagy a domain blokkolását követő másodpercen belül egyre több rosszindulatú tevékenységet figyeltek meg.

Ahogyan a hótorszag is kiterjeszti az utazók terhét az egész tágas hóterületen, a hómaradék spam egy olyan technika, amelyet a hackerek használnak a szétszóródás terjedésére több domainen és IP-n keresztül. Szeretni hígítani a hírnévmutatókat és elkerülni a szűrőket (Spamhaus).

Miért tartozik a Snowshoe

A hagyományos spamszűrők nem tudnak harcba szállni a hóeséses spam miatt, mivel nem rendelkeznek elegendő teret egyetlen domain vagy IP kérelem kezelésével. A hótakarós spam a kötet alapú szűrők radarkáján marad, de a probléma megoldására nincs mód.

Hogyan kerülhető el a hóesés spam?

Mint e-mail marketingszakember, elengedhetetlen a hóesés elleni spam elleni küzdelem. A legegyszerűbb módszerek közül néhányat említünk.

1. A több domain helyett az aldomaineket kell használnia.

2. Nem szabad hozzáadni a tartományt és IP-t a szűrési és a sebességkorlátozó kihívások leküzdéséhez. Nagyon egyszerű, de ha nem szűrt vagy blokkolódott, az esélye az, hogy minden rendben van. Ha megtalálta magát a Spamhaus CSS-en, akkor érdemes kevesebb domainet és IP-t küldeni. Ha kétségei vannak a fejedben, konzultálhat egy informatikai szakértővel a hómaradék spamről Source .

November 29, 2017