Back to Question Center
0

Semalt szakértő Iszlámábádból: hogyan lehet blokkolni a Darodar Ghost Referrereket

1 answers:

A Darodar.com gyakran megjelenik a Google Analytics-profiljának ajánlott listájában, annak ellenére, hogy nem küld valódi forgalmat. Látszólagos látogatásokat hajthatsz végre, amelyek mindegyike 100% -os visszafordulási arányt és 0 másodpercet fordít a webhelyére. A Darodar.com a referrer spam néven ismert gyakorlatot veszi igénybe. A webhely úgy tesz, mintha valódi forgalmat kínálna, de nem. A Darodar.com közzéteszi a legjobb referralok listáját, és a spammerek úgy vélik, hogy ezen listákba való bejutáskor minőségi visszafordulást kaphatnak .

Egy másik ok az, hogy remélik, hogy meglátogatják weboldalukat, és vásárolnak valamit az affiliate linkekből. Mindenesetre a darodar.com egy fekete kalapú SEO cég, amely megígéri, hogy növeli a forgalmát, de a feladatokat illegális és etikátlan technikákkal végzi.

11. Sohail Sadiq, a Semalt vezető szakembere számos hasznos tippet nyújt e tekintetben.

Hogyan befolyásolja a referrer spam az adatokra?

Bármi is legyen a hivatkozó levélszemétének oka, ez befolyásolja a Google Analytics adatait. A GA használatának egyik legfontosabb oka, hogy ellenőrizze, mely webhelyek küldik Önnek a törvényes forgalmat, és melyek azok az illegális forgalmi küldési taktikák. Fontos tudni, hogy mely oldalak vannak jobban rangsorolva a keresőmotor eredményeiben , és hogyan lehet javítani az új linkek elérésének stratégiáit.

A visszafordulási arány és a webhelyére fordított idő fontos, mivel ezek javítják a webhely felépítését és tartalmát. Ha az Ön tulajdonában van egy üzleti webhely, ez segít a konverziós arány javításában és új vezetőket hoz létre az Ön számára. Ha fontos döntéseket szeretne hozni a vállalkozás növekedéséről a Google Analytics adatairól, hagyja abba a referrer-spam-eket az adatok pontosságának zavarásával.

Hogyan lehet megszabadulni a referrer spamektől?

A jó hír az, hogy meg lehet oldani a referrer spam-t a Google Analytics adatairól. A legjobb módja, hogy beállít néhány szűrőt a Google Analytics-fiókjában. Egyes webhelyek botokat használnak a weboldalak meglátogatásához, míg a többiek a hamis látogatásokat közvetlenül a Google Analytics-fiókjába küldik anélkül, hogy meglátogatták volna webhelyét. Mindkettőt eltávolíthatja a Google Analytics-fiókban lévő szűrők létrehozásával.

A darodar.com szűrőinek beállításához figyelembe kell vennie a következőket:

Jelentkezzen be Google Analytics-fiókjába, és menjen az Adminisztrációs lapra.

Válassza ki a fiók és a Tulajdonságok lehetőséget a legördülő menüben, és hozzon létre szűrőket a Dedikált nézetek részben.

A Nézet legördülő menüben kattintson az Új szűrő lehetőségre, és nevezze el a szűrőt a darodar.com címről.

Ne felejtse el kiválasztani az egyéni szűrő opciót, és válassza ki a referenciát a szűrőmező legördülő menüjében.

Itt kell beírnia a darodar \ .com szót a Szűrő szakaszba, majd kattintson az Save gombra az ablak bezárása előtt.

Mi a helyzet az egyéb spam-referrerekkel?

A szűrőbe egyszerűen hozzáadhatja a Google Analytics-fiókban megjelenő összes spam-hivatkozást. Tartsa szemmel az adataidban megjelenő új domaineket, és új szűrőket adjon hozzá az idő múlásával Source .

November 29, 2017