Back to Question Center
0

Semalt szakértő Iszlámábádról elmagyarázza, hogy mi a spamszűrő

1 answers:

A spam-blokkoló hatékony eszköz a nem kívánt e-mailek kezelésére. Ez a levélszemét-ellenes program különbözik a gyakran használt spamszűrő programoktól, és másodpercek alatt blokkolja a spam többségét. Levélszemét-blokkoló segítségével könnyen megakadályozhatja magát, hogy haszontalan és spam e-maileket kapjon. A levélszemét-blokkoló megakadályozza, hogy a nem kívánt e-mailek 85% -a érje el a beérkező leveleket, beleértve a vírusokat és értelmetlen üzeneteket. Egyes levélszemét-blokkolók másodpercek alatt akár a levélszemét 99% -át is törölhetik.

Sohail Sadiq, a Semalt vezető szakértője itt kifejti, hogy a spamblokkolók hogyan működnek.

A levélszemét blokkoló szoftver és eszközök a levélkiszolgáló e-mail fiókjain keresztül működnek, és ellenőrzik a levélszemét leveleinek számláit. A spamek blokkolói törölnek mind a vírusokat, mind a gyanús e-maileket, és segítenek megszabadulni a felnőttek képétől és tartalmától. Ráadásul a bizonytalan üzenetek könnyen karanténba helyezhetők, beleértve az ömlesztett hírleveleket és promóciós e-maileket. Az e-mailek törlésével azonnali lépéseket tesz szükségessé, és ezeket a műveleteket tárolja, hogy adaptív szűrési szabályokat hozzon létre.

Milyen funkciókat kereshet a spamszubjektumokban?

A spamblokkolók kiválasztása során mindig meg kell keresni az e-mail szolgáltatással kompatibilis programot, mint más hasonló szoftvereket. Szintén figyelembe kell venni olyan tényezőket, mint például a könnyű telepítés, a blokkolási szintek és a spam blokkprogramok költségei..

A Spam Filter és a Spam Blocker közötti különbség

A levélszemétszűrő speciális mappákba rendezi a levélszemétként megjelölt e-maileket, míg a spamblokkolók megakadályozhatják a haszontalan üzenetek és képek fogadását. Ez azt jelenti, hogy nem kell időt töltenie a gyanús e-mail törlésével, mivel automatikusan törlődik a levélszemét blokkolóival. Ezért általában a webmesterek és az üzletemberek kedvelik, akik egyáltalán nem akarnak spammerekkel foglalkozni.

A spamszűrő telepítésének előnyei

A levélszemét-blokkoló egyszerűen telepíthető, és nem kell újra és újra módosítania a beállításokat. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a meglévő e-mail címeket tartósan mentse. A levélszemetet eltávolítva a levélszemét-blokkoló időt takarít meg, és megakadályozza a nem kívánt e-mailek kezelését. Ön is csökkentheti a vírusok kockázatát, és üzleti sikerre teheti a sikert.

Mi a spamszűrő ára?

A spamblokkolók többnyire havi díjakat igényelnek. A költség függ a védelem szintjétől, annak tulajdonságaitól és tulajdonságaitól. Átlagosan egy levélszemét blokkoló költséget számol fel havonta 3,00 dollárról 25 dollárra. Számos szoftver ház ingyenes próbaverziókat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy korlátozott funkciók és lehetőségek mellett ingyenes spam blokkolókat töltsönek le. Ingyenes levélszemét-blokkolót használhat tizenöt-harminc napig, majd fizetni kell.

Mit keres a spamszubjektumokban?

A legjobb spamblokkolók a felhasználók által személyre szabhatóak. Az egyik fő jellemzője a spam e-mailek megakadályozása és blokkolása. Ha olyan spam-blokkolót választott, amely megtiltja, hogy blokkolja a nem kívánt e-maileket, akkor a megfelelő választást választotta. Győződjön meg róla, hogy megfelel az Ön igényeinek és megfelel az Ön által használt alkalmazásoknak és szolgáltatásoknak Source .

November 29, 2017