Back to Question Center
0

Semalt szakértő Iszlámábádtól: a Dániár Szellem Hivatkozójának felismerése a Google Analyticsben

1 answers:

Sok webhelytulajdonos számára az ajánlott levélszemét jelentős probléma, amely befolyásolja a marketing kampány hatékonyságát. Ha Ön saját webhelyet használ, előfordulhat, hogy a közös domainektől vagy más újktól származik. Újszülötteknél a Google forgalmas forgalmát a legitim közlekedésben hibásan követhetik el. Azonban a referencia spam származik a szellem weboldalak, mint például a Darodar ghost hivatkozó - sistema de reservas en php y mysql gratis. A szellemforgalom olyan webes webhelyekről származik, amelyek elsődleges célja a webhelyeik forgalmának növelése és az affiliate értékesítés.

Ez a cikk, amelyet Sohail Sadiq, a Semalt legfelsőbb szakértője ír le, tájékoztathatja Önt a beterjesztési spam mechanizmusáról és annak felderítésére a Google Analyticsben.

A hivatkozási levél kétféleképpen fordulhat elő:

1. A spam webes robotoktól érkező forgalom.

Számos olyan weboldal található, amelyek különböző okok miatt használják a weboldal-feltérképezőket. A jogszerű weboldal-feltérképezők egyedülálló identitásukkal rendelkeznek, így az egész folyamat sikerként működik. Webhely-feltérképezők érkeznek a webhelyére, beleértve a cselekvésgombokra való felhívást, hogy elérjék a célzott áldozatot egy linkre. A legtöbb esetben ezek a spam-ajánlatok a webhelyre kerülnek, mint egy gyógyszeripari vállalat vagy egy online áruház átirányítása. Más esetekben a spam e-mailek, például a darodar ghost hivatkozók pornó weboldalakból származhatnak. Elsődleges célja, hogy jutalékot kapjon minden vásárlásért. A Darodar azt állítja, hogy egy legitim weboldal, amely vezető generációs módszereket kínál. Ezek nem érvényes SEO webhelyek. Használják a bejárót, hogy tonnányi forgalmat küldjenek egy felhasználó Google Analytics oldalára, hamis forgalmat generálva..

2. Ghost referral traffic

A szellemes levélszemétre webes látogatások nincsenek. Ehelyett a spammer több millió kérést küld a Google Analytics oldalára. Hasonlóképpen észreveheti a forgalmat a GA-fiókjában, de nem tükrözik a webhelye irányítópultját. Valószínűleg ez a fajta forgalom származhat olyan területekről, mint a Darodar ghost referrer.

Hogyan ismerheti fel a referencia spam látogatásokat a Google Analytics szolgáltatásban

Az e-kereskedelmi weboldalakat üzemeltetők számára elengedhetetlen a hamis forgalom megkülönböztetése attól, amely nem jogszerű. Ezek a webes látogatások pontatlanok lehetnek webhelyadatainkról, csökkentve a marketing módszereinek pontosságát. A hamis forgalom a kiszámítható mintázatok után következik be. Például a betérési forgalom 0% -os vagy 100% -os visszafordulási aránya. Átlagosan a böngészési munkamenet időtartama mindig 0 másodperc. Nincsenek új munkamenetek ugyanazon webes látogatásokból. A másik észrevételt jelentő tényező a céloldal . A szellemes spameket készítő webes fejlesztők többsége jelentős lebegő gombokat használ annak érdekében, hogy botjai megtalálják a helyüket.

Más esetekben a Google Analyticsben található spamszűrők észlelhetik a beérkező leveleket. Alapvető fontosságú, hogy fejlett spamszűrőket használjunk az ilyen webes látogatások ellenőrzésére, valamint olyan domainekről származó forgalomból, mint a Darodar ghost referrer.

Következtetés

A hivatkozási spam a weboldaladat elferdítheti, ami téveszti a digitális marketing erőfeszítését. Alapvető fontosságú, hogy biztonságos e-mail platformokat használjunk az ajánlott levélszemét megőrzéséhez. Például a Darodar ghost hivatkozó webhelyén forgalmi adatokat hozhat létre, amelyek nem feltétlenül tükrözik webes látogatásait.

November 29, 2017