Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: Online Marketing Geheimnisse Niemand Hat Ihnen Erzählt

1 answers:

Napjainkban a vállalkozásoknak több lehetőségük és helyük van a márkák és termékek forgalomba hozatalára, mint valaha. Azonban a marketingterv meghatározása, különösen akkor, ha Ön kisvállalkozás vagy csak közepes méretű vállalkozás, korlátozott erőforrásokkal és kis költségvetéssel, nehéz feladat lehet.

Bár a közösségi média marketing általában ingyenes, lehet, hogy kicsit, de túlságosan időigényes.

Másfelől a hagyományos nyomtatott reklámok, valamint a digitális reklámok meglehetősen drágák lehetnek, ami a Semalt , az Artem Abgarian Senior Ügyfél Menedzserét hozza megoldásához, a kereső optimalizálásához.

Ha növelni szeretné az online követést, érdemes lehet megfontolni a webhely sebességének optimalizálását. A Google és más keresőmotorok tudják, hogy a felhasználók nem páciensek. Eredményeiket a lehető leggyorsabban kell elvégezniük annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók részt vegyenek. Ha az online marketing a terv lényege, fontos, hogy a webhelyek gyorsasága előtt álljon a görbe előtt, hogy gyors és kényelmes élményt nyújtson ügyfeleinek.

Megtudhatja, hogyan teljesít webhelye a Google Page Speed ​​Tool segítségével. Ez egy ingyenes eszköz, amely az Ön weboldalához 1-től 100-ig osztja meg azt, hogy a Google hogyan értékeli webhelyének sebességét. Ha webhelye 60-nál kisebb értéket eredményez, akkor lehetősége van arra, hogy újraértékelje az opcióit, hogy növelje a webhely terhelési sebességét..

Sajnos a webhelyek terhelési sebessége nem egyszerű plugin-frissítés. Ez nagymértékben függ a kód optimalizálásától és a back-end fejlesztéstől. Ha a terhelési sebesség nem valami, amit a weboldal tervezőcsapájával tárgyaltál, akkor esélye van, hogy nem épült a sebesség. Ha ez a helyzet, akkor hatékonyabb az újjáépítés, mert az optimalizálás próbálkozása felfelé irányuló csata lesz.

Ma létfontosságú, hogy a SEO kampány erős linképítési kampányt tartalmazzon. Lényegében ez vezet kiváló minőségű linkeket a webhelyére. Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy biztosítsa magának a jó minőségű linkeket, egy PR kampányt hajt végre. Ha a médiafedettséget a célzott PR kampányon keresztül biztosítja, a médiumok olyan tartalmakat osztanak meg, amelyek a céggel kapcsolatban online szolgáltatást nyújtanak. Ezenkívül tartalmazhatnak hivatkozásokat webhelyére, hogy az olvasók több információt kapjanak cégéről.

A webhelye forgalmának vezetése kulcsfontosságú eleme bármely sikeres marketingkampánynak. Ennek ellenére nem szabad megállnia. Ez az a hely, ahol a konverziós arány optimalizálása veszi a gyeplőt. A CRO magában foglalja, hogy hogyan elemezheti a látogatók a webhelyet, hogy felfedezhessék a tapasztalataik fejlesztésének lehetőségeit, és növelhessék az ügyfelekké alakuló látogatók számát.

A legtöbb vállalat több pénzt tölt be a vállalat webhelye felé irányuló forgalmat irányító forgalmával, és teljesen elfelejtette követni a konverziós ráta optimalizálási technikáit. A CRO a kulcsfontosságú az elpazarolt marketing kiadások csökkentésében. A plusz oldalon növeli az online marketing befektetési hozamát is. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy ezt az optimalizálási technikát beépítse marketingtervébe. A kampány előnyeit megfelelő időben élvezheti Source .

November 28, 2017