Back to Question Center
0

Semalt Szakértő Spiega Gyere Gazdálkodás I Social Media A Marketing E-Mail

1 answers:
dokumentum

Minden online tevékenység során a marketing miniszterelnöke marad. A legtöbb vállalat a SEO-t hajtja végre, néhány márkája növeli az ismeretterjesztést az e-mail marketing vagy a közösségi média kampányainak vezetésével. A marketing e-mail segíti a marketing digitalizálását, hogy elérje saját ügyfeleit és potenciális ügyfeleit. A szociális média egy olyan hatalmas platform, amely javíthatja az e-mail marketingét nagyon gyorsan. A közösségi média segíti a stabilitást az online poolban, ahol elérheti a legtöbb online tartalom olvasóját - informacion de camara digital.

Ebben a cikkben Julia Vashneva, a Semalt felelős tagja, összeállított egy listát a különböző módokról, hogy a közösségi médiumok valamelyikét ingyen használhassa a postafiók létrehozásához elettronica.

Előírások standard di media sociali.

A közösségi média használatakor szinte minden weboldalra két fontos dolog szükséges:Amikor felhasználja a közösségi médiát, akkor szinte mindegyik weboldalra szüksége van:

 1. Un magnete di piombo. Ez egy ingyenes ajánlat, amely egy fogyasztót igényel, hogy az Ön termékének mintapéldányát megkapja, például ingyenes e-könyv, hírlevél vagy videó. Használja a postaláda elektronikus postaköltségét, amely lehetővé teszi, hogy szabadon leadható mágnest készítsen, amely a célt a niche-ben fogja elfogni. Ha nincs több ingyenes weboldal, ne zavarja meg a közösségi média oldalát. Azonban adjunk hozzá egy olyan területet, amely megtalálja a forrásokat a Centro di apprendimento
 2. Una pagina di compressione. Ez egy olyan ügyfél, aki belép a webhelyébe, miután kattintott. Dovrebbe raccogliere un po 'di informazioni sul cliente ma nem több, mint két név, cél és e-mail. Troppe kérdéseket spaventano i visitatori.

Gyere felhasználni a közösségi médiumok közös platformjait az elektronikus levéltárban.

 1. Facebook.
 • Le schede personalizzate sono disponibili su Facebook. A SEO automatizálási eszközök használata a statikus Woobox HTML formátumban, a saját lombkorong tömörítési oldalát személyre szabhatja..
 • Termékleírás. Helyezheti az oldalak egyikére vagy az oldalon található leírás helyére. Ossza meg az ólommágnes URL-címét itt. A leírás legfeljebb 160 karakterből állhat, és biztosítja, hogy az ólommágnes URL-je mentes más kattintható lapoktól
 • .
 • Pulsante Facebook-cselekvés. A beillesztési gomb a hozzáadási gombok menüpontjában használható. Csatlakozzon a weboldaladhoz vagy a tartalom tartalmának oldalához. Ha egy fotót a fedőlapot támogat, amely elősegíti az akciót, akkor előnyös.
 • Reklám a Facebookon. Ez egy nagyon érdekes mező a közönség eléréséhez. Puoi personalizzare interessi, demografia, életkor és pozíciók rendere più pubblicità mirata.
 • A lap tetejére. Ez magában foglalhatja a leadó magnéziáját.
 1. Twitter.
 • Twitter Bio e URL. Használja a bemutató táblázatot, hogy reklámozza a piombo magnóját. A rész URL-címében használja a weboldal squeeze weboldalát vagy a link vezetőjét. Ez a link szintén elérhető a lekérdezés keresési eredményei között. Kerülje el a hashtagokat, a felhasználóneveket és az egyéb anyagokat, és kattintson rá a megjelenő oldal URL-jére, hogy hatékonyabbá tegye.
 • Használja a funkciók 'Twitter generációs kártyáját'. Puoi raccogliere direttamente email con questa funzionalità. È nell' sezione dell'annuncio.
 • A Twitter szoftver. Például, SalesForce. Ez az utazás a vezetéshez szükséges. A letölthető e-mailekről a Twitter "Download Leads" ikonját is felhasználhatja, és használhatja a levéltárakat, amelyeket összegyűjtött a marketing stratégiájáról. Továbbá, emlékezz rá, hogy a Twitter támogatja a reklámot a Facebook-on.

A közösségi médiumok segíthetnek létrehozni egy jegyzéket az ügyfeleinek. A fenti javaslatok felhasználásával kihasználhatod a közösségi médiumok különböző lehetőségeit, például az e-maileket, a visszahivatkozásokat és a cselekvési felhívások gombjait. LinkedIn e Pinterest működnek továbbá Twitter és Facebook.

November 29, 2017