Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: Wie Man Erfolgreiche Inhaltsforschung Laufen Lässt

1 answers:

A digitális marketing alapvető fontosságú az online platformmal rendelkező vállalkozások számára. A digitális marketing révén a weboldal különösen növeli az ügyfélkörét, valamint a nyereséget. Számos technika segíthet növelni a márka láthatóságát az online vásárlók számára. Néhány ilyen technika a keresőoptimalizálás (SEO), a hatékony közösségi média kampányok (SMM), valamint a tartalom marketing. Ezek a módszerek körül SEO taktika, mint a kulcsszó kutatás, rangsorolás, backlinking, valamint futtatása több PTC hirdetési kampányok.

A tartalommarketing esetében olyan hatékony módszerek léteznek, amelyek miatt az emberek a weboldalukon legmagasabb tartalmat kapnak. Sok vállalkozó szembesül azzal a problémával, hogy milyen tartalmat válasszon. Ebben a digitális korszakban az internet rendelkezik a digitális tartalom minden formájával. Ugyanebben az értelemben érdemes minőségi blogbejegyzéseket hozni a tartalomhoz. Egyesek használhatják az elsődleges tartalmat, míg mások a másodlagos tartalomtól függenek. By the way, Andrew Dyhan, a Ügyfél sikertelensége úgy véli, hogy meg kell különböztetni az elsődleges és a másodlagos tartalmat, hogy sikeres legyen a marketing kampányban.

Az elsődleges és másodlagos tartalomkutatás közötti különbség

Az elemzők megmagyarázzák, hogy a webhelyek legtöbb olvasója egy célt szem előtt tartva egy URL-re kattint. A webhely forgalmának nagy része nem törődik az információkkal. A weboldal látogatásának közös célja tájékoztatás vagy cselekvési felhívás végrehajtása..Néhány mélytudatos ember azonban képes lesz arra, hogy megismerje a különbséget, ami befolyásolhatja a weboldalak átalakítására vonatkozó döntésüket.

Elsődleges források

Elméletileg ez a semmiből származik. Ez magában foglalhatja a személyes véleményt, a laboratóriumi jelentést vagy valamilyen más jelentést. Az elsődleges bizonyítási eszközök a blog / weboldal tulajdonosát szerzőként írják el, és a tudományos alkalmazások idézhetik a weboldalt és a témát. Gyakorlatilag lehetséges az alapadatok újbóli felhasználása, vagy akár a tartalom felújítása, hogy másodlagos adatforrásként egy másik webhelyen használhassák. Az elsődleges adatok biztonságban vannak, de egyes alkalmazásokra szükség lehet hivatkozásra. Másodlagos adatforrások jó más szerzők idézésével.

Másodlagos adat

A másodlagos adatforrások nagyobb súlyt kapnak, mint az elsődleges adatforrások. Ezek magukban foglalnak néhány nagyon kognitív könyvet, valamint jól ismert tanulmányokat. Az adatbevitel egyik példája lehet például a "Forrester vagy a Census Bureau által végzett kutatások szerint". Az ilyen jellegű információk növelik az Ön információinak hitelességét, így az olvasó teszteli a forrásait. Továbbá a másodlagos források megemlítése növeli az oldal rangsorolását. Ez a feltétel segít a keresőmotoroknak a legtöbb más forrás előtt rangsorolni.

Következtetés

Minden online vállalkozásnak megfelelő online láthatóságra van szüksége ahhoz, hogy jelentős ügyfélbázis jöhessen létre. Ebben a tekintetben a tartalommarketing kulcsfontosságú szerepet játszik az ügy sikerének biztosításában. A vállalkozások olyan SEO ügynökségeket alkalmaznak, akik elvégzik ezeket a feladatokat. Azonban előfordulhat, hogy meg kell tanulnod, hogyan működnek ezek a marketingtechnikák, és hogy hogyan kell hatékonyan használni őket. A legtöbb esetben a tartalom marketing kétféle adatkészletet tartalmazhat: elsődleges adatok és másodlagos adatok. Ez az útmutató meg tudja tanítani a különbséget és azt, hogy mit kell használni egy adott adatkészletben. Lehetősége van arra, hogy adatokat generáljon, valamint egy hiteles weboldalt készítsen számos vezetővel Source .

November 28, 2017