Back to Question Center
0

Succesvolle Videó Marketing: Top 5 Tippek Van Semalt

1 answers:

Wat stelt u voor wanneer ueen video op uw honlapja a szociális média plaatst? Wil je dat het virus wordt? Nou, ezt nem tudom megtenni. Als bemarker heb je wellicht gehoord a gitár a geweldige statistieken. A szórakoztató webkamerák 2017-ben megjelentek a videó marketing kampányoknál, amelyek 70% -kal több mint a szórakoztató webkamerákhoz, a videókártyák szó szerint 5-ször, a landingspagina plus-jai pedig 800% -kal több konverziót jelentenek. Dat zorgt voor een goede lezing, toch? Dus, hoe creëer je dwingende videó?

Alexander Peresunko, az Ügyfél sikertöke vezetője Semalt , biedt inzicht in succesvolle videó marketing.

1. A videók rond het verhaal

Az erõs videoszérvõ videók az internetes kiadványban megjelennek. Wees niet die ember. Concentreer op toegevoegde waarde, és természetesen létrehozni vezet. Haal het beste uit de behoeften van a klant en alles komt netjes op zijn plaats. A stratégiai és releváns cselekvésre ösztönző "nyomon követett" URL és a videofelvétel (a zorg er gewoon, amelyhez a verband houdt with uw verhaal) van.

2. A legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése

A figyelemfelkeltő 10 másodperc múlva? Wat betekent dit? Eenvoudig: kom direkt vanaf het begin. Probeer de nieuwsgierigheid aan te vinken ajtó vragen te stellen of teasers te gebruiken om ze meteen te haken. Az alsó sorban a szó szoros értelmében a médiában található, az inspiráló

3..Verlicht

Het zou een blunder zijn om en saaie video te maken. A Zoveel als u wilt omzetten naar vezet, hoeft u niet op marketing te koncentreren. Uw publiek wil lechen, verlicht worden en ontsnappen aan hun saaie werkdag. Humor werkt wonderen. Buiten de kaders denken. Wees niet belemmerd ajtó a vízben és a niche doen. Wees creatief en neem risico's. Volgens Dharmesh Shah (oprichter en CTO van HubSpot) a videók éle és konzerválása alatt. Als u wilt opvallen, meghívja a teremtményeket.

4. Optimalizáló eszközök

Az interneten és az interneten található videoklipekről a Google-on és a zeneszerzõkön található szórakoztató webkamerák a világ minden tájáról érkeznek. Elindulhat, a videó hostja az új dómban. A tweede-ben a videoklipek be vannak kapcsolva a videók között, és a bejövő linkek létrehozása során létrejövő linkek a videók oldalán találhatóak.

Als het gaat om SEO a videókhoz, amik nem találhatók. Ze (beschrijvingen) maken het mogelijk voor zoekmachinespinnen om gebruik te maken van wat uw videó ook betekenen. Zorg ervoor a videó zijn gemarkeerd met de relevante zoekwoorden, titels en beschrijvingen.

5. Educeer en bewijs je waarde

A beérkező üzenetek be van kapcsolva a nyomtatáshoz, ha a nyomtatott áramkör nem működik? Maak gebruik van deze gelegenheid om kölni a lerakó ze uw diensten kunnen gebruiken. Maak fehérnemű webhivatkozások az interneten a legjobb internetes címeken keresztül. A videokazetta, a videó zijn eigenlijk een bevestiging a termék / diensten voldoen aan een behoefte Source .

November 29, 2017