Back to Question Center
0

Succesvolle Videó Marketing: Top 5 Tippek Van Semalt

1 answers:

Wat stelt u voor wanneer ueen video op uw honlapja a szociális média plaatst? Wil je dat het virus wordt? Nou, ezt nem tudom megtenni. Als bemarker heb je wellicht gehoord a gitár a geweldige statistieken. A szórakoztató webkamerák 2017-ben megjelentek a videó marketing kampányoknál, amelyek 70% -kal több mint a szórakoztató webkamerákhoz, a videókártyák szó szerint 5-ször, a landingspagina plus-jai pedig 800% -kal több konverziót jelentenek. Dat zorgt voor een goede lezing, toch? Dus, hoe creëer je dwingende videó?

Alexander Peresunko, az Ügyfél sikertöke vezetője Semalt , biedt inzicht in succesvolle videó marketing.

1. A videók rond het verhaal

Az erõs videoszérvõ videók az internetes kiadványban megjelennek - webmin com https. Wees niet die ember. Concentreer op toegevoegde waarde, és természetesen létrehozni vezet. Haal het beste uit de behoeften van a klant en alles komt netjes op zijn plaats. A stratégiai és releváns cselekvésre ösztönző "nyomon követett" URL és a videofelvétel (a zorg er gewoon, amelyhez a verband houdt with uw verhaal) van.

2. A legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése

A figyelemfelkeltő 10 másodperc múlva? Wat betekent dit? Eenvoudig: kom direkt vanaf het begin. Probeer de nieuwsgierigheid aan te vinken ajtó vragen te stellen of teasers te gebruiken om ze meteen te haken. Az alsó sorban a szó szoros értelmében a médiában található, az inspiráló

3..Verlicht

Het zou een blunder zijn om en saaie video te maken. A Zoveel als u wilt omzetten naar vezet, hoeft u niet op marketing te koncentreren. Uw publiek wil lechen, verlicht worden en ontsnappen aan hun saaie werkdag. Humor werkt wonderen. Buiten de kaders denken. Wees niet belemmerd ajtó a vízben és a niche doen. Wees creatief en neem risico's. Volgens Dharmesh Shah (oprichter en CTO van HubSpot) a videók éle és konzerválása alatt. Als u wilt opvallen, meghívja a teremtményeket.

4. Optimalizáló eszközök

Az interneten és az interneten található videoklipekről a Google-on és a zeneszerzõkön található szórakoztató webkamerák a világ minden tájáról érkeznek. Elindulhat, a videó hostja az új dómban. A tweede-ben a videoklipek be vannak kapcsolva a videók között, és a bejövő linkek létrehozása során létrejövő linkek a videók oldalán találhatóak.

Als het gaat om SEO a videókhoz, amik nem találhatók. Ze (beschrijvingen) maken het mogelijk voor zoekmachinespinnen om gebruik te maken van wat uw videó ook betekenen. Zorg ervoor a videó zijn gemarkeerd met de relevante zoekwoorden, titels en beschrijvingen.

5. Educeer en bewijs je waarde

A beérkező üzenetek be van kapcsolva a nyomtatáshoz, ha a nyomtatott áramkör nem működik? Maak gebruik van deze gelegenheid om kölni a lerakó ze uw diensten kunnen gebruiken. Maak fehérnemű webhivatkozások az interneten a legjobb internetes címeken keresztül. A videokazetta, a videó zijn eigenlijk een bevestiging a termék / diensten voldoen aan een behoefte.

November 29, 2017