Back to Question Center
0

Where I Consumatori In linea Iniziano Il Loro Viaggio Di Bevásárlás? Esperto Semalt Fornisce Nn'indagine Preziosa

1 answers:

Letterario minden olyan cikk, amellyel egy fogyasztói átlagkereset lehet online vásárolni. Ez a vásárló közepes, minden egyes cikkre nézve viziato a választáson, ahol több ezer eladók versenytársai kínálják a terméket online ugyanabban az időben.

Il Direttore di Successo Cliente di Semalt Digitális szolgáltatások, Frank Abagnale, írja le, hogy a vásárló online inizia ad annullare this fine.

Dove počare

A 2016-os online vásárlói online vásárlás eredményei alapján megállapította, hogy a legtöbb online vásárló az Amazon és a Google által kedvelt elemeket keresi. Ez utóbbi az összes megkérdezett 35% -át jelezte, miközben az első 38% -os részesedést kapott. Ugyanígy a 21% vásárló előnyben részesíti a keresést az elektronikai termékek értékesítési weboldalán, amelyhez egy bizonyos márkanevek találhatók. A másik oldalon az eBay a 6% -ot érte el a piacra. Az eredmények emóciókat hoztak létre a piacon, miután felszabadultak egy elismert cégtől, amely értékes visszajelzésekre, értékelésre és kérdéseket és válaszadási szolgáltatásokat nyújt. A kereskedésüket elsősorban a kereskedelmi szereplők részéről, mint a digitális kereskedők

A teljesítményértékelések eredményeinek további vizsgálata az utóbbi év során, amikor a comScore nagyszabású, fogyasztói magatartás-vizsgálatot folytatott. Ez a sondaggio nemcsak a vásárlók online keresésének, hanem az offline fogyasztóknak is tekinthető. Nelle loro felfedezés, a vásárlók 27% -a fordult az Amazonért az első utazási vásárlásukért..A legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése I motori di ricerca legittimi 15% -uk jelennek meg az első vásárlónak. Érdemes megjegyezni, hogy a megkérdezettek 13% -a fordított egy specifikus viszonteladókat, hogy megvásárolja a kedvenc termékeiket egy másik 14% -os értékesítéssel a weboldalon. A mobiltelefon-vásárlás lebonyolításában is 4% -ot vettek figyelembe. A Millennáliák egy olyan preferenciával rendelkeztek, amely állandóan magasabb az online vásárláshoz képest. Az egyedülálló különbség a keresőmotorok alacsony keresési pontszámai között

Mindazonáltal, az Amazonas természetes és Amazonas kutatás optimalizálásának elsődleges platformja a digitális marketing, amely érdeklődést teremt, és átalakítja a forgalmat a forgalomban. Ez is a verseny helyzete a nagyméretű magnitudo formában. Azok a vállalkozások, amelyek képesek kihasználni ezeket a platformokat, könnyedén elérhetik és befolyásolhatják a piaci szegmensük minden termékének 73% -át. Egy példa primario lenne egy weboldal magas rangú férfi férfiaknak a Google-on. Ez a webhely könnyen létrehozhat érdeklődést az online vásárlók 35% -án a Google-on és egy másik 38% -on az Amazon-on. Ez a cifre képviseli a milliói dollár ügyekben és következente profitti.

Verdetto

A gyakorlati megoldások segítik a cégeket online és optimalizálni a rangsorukat mind az Amazon kutatásokban, mind pedig a természetes kutatásokban. A cél az, hogy intercettare és érintse meg a vásárlók online saját kezdete az online vásárlás. Ennek elérése érdekében szükség van részletes oldalakra, amelyek minőségi tartalmakat tartalmaznak, megfelelő leírásokkal és pontos leírásokkal. A tartalom a SEO-ben van, hogy ne veszélyeztesse az adatok minőségét és a leírásait.

A termék leírása tartalmazza a kulcsszavakat és a szavakat, amelyeket a leírás a terméknek megfelel azoknak a kifejezéseknek, amelyeket a vevők használnak, hogy leírhassák a márkanevet vagy a terméket. Ezen túlmenően, a kiszámíthatóság és a kiszámíthatóság, valamint a vásárlások átváltásának segítése. A stratégia egyaránt alkalmazható az e-kereskedelem webhelyeire, még akkor is, ha javíthatja az építészetet, az infrastruktúrát és a felhasználó felhasználói élményét is Source .

November 29, 2017