Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, hogyan kell elvégezni a webes kaparás műveleteket ingyen

1 answers:

A webragasztó ágens egyfajta robot, oldalakat, hogy kitöltsék az összes szükséges adatot. A Content Grabber egy ingyenes webes kaparószerszám , amelyet összetett adatokkal is kezelhetünk.

Először is kipróbálhatja az ügynök próbaverzióját az induláshoz. A próbaidőszak alatt testreszabott, de egyszerű webragasztó-ügynököt lehet fejleszteni - accessori per macchina zucchero filato. Azonban meg kell értened, hogy a próbaügynököt azért hozták létre, hogy bizonyítsa a potenciálját, és nem felel meg az Ön igényeinek. Emellett csak egy ügynököt kaphat egyetlen weboldalhoz.

Ha szüksége van egy internetes kaparás ügynökre, amely képes kezelni néhány összetett kaparó feladatot, vagy több weboldalról szeretné lekicsinni adatokat, akkor fizetnie kell. Ennek a cikknek a során azonban a Content Grabber lehetőségekről beszélünk, amelyeket ingyen kaphat. Így kérhet egy ingyenes internetes kaparás ügynököt e-mailben a demo@contengrabber.com címre. Általában ingyenes ügynököt kap a kérés elküldése után 24 munkanapon belül. Azonban hosszabb ideig tarthat, ha a kérést egy elfoglalt időszak alatt elküldi.

Lépéseket kérni egy ingyenes webragasztó ügynököt

Először is meg kell adnia egy kezdő URL-t. Ez egy weboldal URL-je, ahol az ingyenes ügynök elkezdi az adatok kinyerését.

Meg kell magyarázni, hogy milyen típusú adatokat szeretnél kivonni a webhelyedről. Ennek eléréséhez a leghatékonyabb mód azáltal, hogy a weboldalak képernyőképeit bátran jelöli a szükséges adatokkal.

Kerülje el az olyan homályos utasításokat, mint például "az összes adatot ki kell vonni a weboldalról", mivel nem valószínű, hogy valóban szüksége van rá. Ha azonban kiderül, hogy szó szerint szüksége van minden adatra a webhelyén, használja a Webhely-letöltő programot a Content Grabber helyett.

Meg kell adnia az Ön számára legmegfelelőbb adatformátumot is. A szokásos formátumok XML, CSV és Excel.

A következő lépés az összes fenti információ elküldése a demo@contentgrabber.com címre, és néhány esetben 24 órán belül vagy valamivel hosszabb időn keresztül válaszol és mintaadat-kivonatot kap.

Telepítse a Tartó Grabber próbaverzióját, hogy megismerkedhessen az eszközzel. Kap egy exportált ügynök fájlt, amely importálható a Tartalom Grabberbe, ha kiválasztja az Importőr elemet a Tartalomhúzó fájl menüjében.

A Grabber Run menüből már használhatja az internetes kaparás ügynököt. Ne feledje, hogy a próba verzió azonnal leáll a 100 oldalas betöltés után.

December 6, 2017