Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, hogyan kell elvégezni a webes kaparás műveleteket ingyen

1 answers:

A webragasztó ágens egyfajta robot, oldalakat, hogy kitöltsék az összes szükséges adatot. A Content Grabber egy ingyenes webes kaparószerszám , amelyet összetett adatokkal is kezelhetünk.

Először is kipróbálhatja az ügynök próbaverzióját az induláshoz. A próbaidőszak alatt testreszabott, de egyszerű webragasztó-ügynököt lehet fejleszteni. Azonban meg kell értened, hogy a próbaügynököt azért hozták létre, hogy bizonyítsa a potenciálját, és nem felel meg az Ön igényeinek. Emellett csak egy ügynököt kaphat egyetlen weboldalhoz - parking sensors autocop.

Ha szüksége van egy internetes kaparás ügynökre, amely képes kezelni néhány összetett kaparó feladatot, vagy több weboldalról szeretné lekicsinni adatokat, akkor fizetnie kell. Ennek a cikknek a során azonban a Content Grabber lehetőségekről beszélünk, amelyeket ingyen kaphat. Így kérhet egy ingyenes internetes kaparás ügynököt e-mailben a demo@contengrabber.com címre. Általában ingyenes ügynököt kap a kérés elküldése után 24 munkanapon belül. Azonban hosszabb ideig tarthat, ha a kérést egy elfoglalt időszak alatt elküldi.

Lépéseket kérni egy ingyenes webragasztó ügynököt

Először is meg kell adnia egy kezdő URL-t. Ez egy weboldal URL-je, ahol az ingyenes ügynök elkezdi az adatok kinyerését.

Meg kell magyarázni, hogy milyen típusú adatokat szeretnél kivonni a webhelyedről. Ennek eléréséhez a leghatékonyabb mód azáltal, hogy a weboldalak képernyőképeit bátran jelöli a szükséges adatokkal.

Kerülje el az olyan homályos utasításokat, mint például "az összes adatot ki kell vonni a weboldalról", mivel nem valószínű, hogy valóban szüksége van rá. Ha azonban kiderül, hogy szó szerint szüksége van minden adatra a webhelyén, használja a Webhely-letöltő programot a Content Grabber helyett.

Meg kell adnia az Ön számára legmegfelelőbb adatformátumot is. A szokásos formátumok XML, CSV és Excel.

A következő lépés az összes fenti információ elküldése a demo@contentgrabber.com címre, és néhány esetben 24 órán belül vagy valamivel hosszabb időn keresztül válaszol és mintaadat-kivonatot kap.

Telepítse a Tartó Grabber próbaverzióját, hogy megismerkedhessen az eszközzel. Kap egy exportált ügynök fájlt, amely importálható a Tartalom Grabberbe, ha kiválasztja az Importőr elemet a Tartalomhúzó fájl menüjében.

A Grabber Run menüből már használhatja az internetes kaparás ügynököt. Ne feledje, hogy a próba verzió azonnal leáll a 100 oldalas betöltés után.

December 6, 2017